Libnet.ro
UNICEF

00:06

Care sunt cei sapte poeti nominalizati la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia 2017

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei sapte poeti nominalizati la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia 2017

Gala de decernare a Premiului National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia pe anul 2017 va avea loc luni, 15 ianuarie, la Casa de Cultura a Tineretului Botosani, in sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu. Pentru premiul in valoare de 35. 000 de lei au fost nominalizati sapte poeti: Nichita Danilov, Ovidiu Genaru, Nora Iuga, Ioan Moldovan, Aurel Pantea, Marta Petreu, si Liviu Ioan Stoiciu, dupa cum scrie stiri. botosani. ro. continuă pe Adevărul

Sapte poeti sunt nominalizati la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia 2017

Gala de decernare a Premiului National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia pe anul 2017 va avea loc luni, 15 ianuarie, la Casa de Cultura a Tineretului Botosani, in sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu. Pentru premiul in valoare de 35. 000 de lei au fost nominalizati sapte poeti: Nichita Danilov, Ovidiu Genaru, Nora Iuga, Ioan Moldovan, Aurel Pantea, Marta Petreu, si Liviu Ioan Stoiciu, dupa cum scrie stiri. botosani. ro.

Care sunt poreclele politicienilor romani

In fata camerelor si in comunicarile oficiale, se folosesc numele si pronumele de politete. in privat insa, lucrurile se schimba. Cei mai importanti politicieni romani au,.

Care sunt pasii pentru a avea un an nou de succes

Cu totii incercam, la inceput de an, sa identificam fel de fel de metode pentru a ne imbunatati viata, situatia financiara, relatiile etc. Dincolo de horoscoape, de diverse tehnici care mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )