Libnet.ro
UNICEF

11:15

Laureatul premiului Nobel pentru literatura care, astazi, nu ar fi publicat de edituri. Experimentul unui cititor

Adevărul Adevărul,
Laureatul premiului Nobel pentru literatura care, astazi, nu ar fi publicat de edituri. Experimentul unui cititor

Scriitorul francez Claude Simon a castigat premiul Nobel pentru literatura in 1985. Totusi, conform unui experiment condus de unul dintre cititorii sai, astazi, Simon nu ar fi publicat de nicio editura, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Comisia speciala pentru legile Justitiei - astazi, in sedinta

Comisia parlamentara speciala pentru legile Justitiei se va reuni astazi, in sedinta, desi saptamana trecuta membrii acesteia au votat ca in perioada doliului national sa se suspende lucrarile.

Horoscop 17 decembrie - Zodia care astazi are parte de intalniri interesante

Berbec Trebuie sa fiti extrem de calm si de rezonabil. Luna se indreapta spre Berbec, iar aceasta zi aduce un impuls de innoire, se contureaza ceva la care veti lucra in decursul urmatoarei luni. Ganditi-va ce povara.

Schimbare pentru angajatii care au nevoie de concediul medical. Ce au decis guvernantii

Asiguratii care vor sa beneficieze de concediu medical si de indemnizatia aferenta vor putea obtine curand certificatul de concediu medical online, potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta a.

Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Palatul Regal nu va fi inchis joi la ora 22:00, asa cum se spusese initial. Decizia a fost luata dupa ce s-a ajuns la concluzia ca exista riscul ca miile de oameni care stau la coada in frig pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )