Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Angela Gheorghiu: Iohannis a stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Angela Gheorghiu: Iohannis a stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Celebra soprana Angela Gheorghiu 49 de ani), care si-a lansat in Romania un nou album de colinde, Guardian Angel, spune ca l-a intalnit pe Klaus Iohannis in 2005, fiind placut impresionata de felul acestuia de a se purta. continuă pe Adevărul

VIDEO Angela Gheorghiu: Klaus Iohannis era din alta lume. A stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Celebra soprana Angela Gheorghiu 49 de ani), care si-a lansat in Romania un nou album de colinde, Guardian Angel, spune ca l-a intalnit pe Klaus Iohannis in 2005, fiind placut impresionata de felul acestuia de a se purta.

Angela Gheorghiu: Telespectatorii lui Capatos trebuie dusi la dezintoxicare

Soprana Angela Gheorghiu a lansat zilele acestea albumul Guardian Angel ce cuprinde 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale. Acest album vine dupa ce, in urma cu un an, soprana a lansat un album cu colinde romanesti. in cateva dintre piese canta in duet cu Loredana Groza si cu fiica sa, Ioana. Despre muzica, despre spiritul Craciunului, dar si despre rolul artistului in societate am vorbit si noi cu faimoasa soprana.

Angela Gheorghiu canta melodii de Craciun

Soprana Angela Gheorghiu a lansat un album dedicat sarbatorilor de Craciun, pe care sunt incluse 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )