Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Angela Gheorghiu: Klaus Iohannis era din alta lume. A stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Angela Gheorghiu: Klaus Iohannis era din alta lume. A stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Celebra soprana Angela Gheorghiu 49 de ani), care si-a lansat in Romania un nou album de colinde, Guardian Angel, spune ca l-a intalnit pe Klaus Iohannis in 2005, fiind placut impresionata de felul acestuia de a se purta. continuă pe Adevărul

VIDEO Angela Gheorghiu: Iohannis a stat la concertul meu din 2005, spre deosebire de fostii presedinti ai Romaniei

Celebra soprana Angela Gheorghiu 49 de ani), care si-a lansat in Romania un nou album de colinde, Guardian Angel, spune ca l-a intalnit pe Klaus Iohannis in 2005, fiind placut impresionata de felul acestuia de a se purta.

Angela Gheorghiu: Telespectatorii lui Capatos trebuie dusi la dezintoxicare

Soprana Angela Gheorghiu a lansat zilele acestea albumul Guardian Angel ce cuprinde 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale. Acest album vine dupa ce, in urma cu un an, soprana a lansat un album cu colinde romanesti. in cateva dintre piese canta in duet cu Loredana Groza si cu fiica sa, Ioana. Despre muzica, despre spiritul Craciunului, dar si despre rolul artistului in societate am vorbit si noi cu faimoasa soprana.

Angela Gheorghiu canta melodii de Craciun

Soprana Angela Gheorghiu a lansat un album dedicat sarbatorilor de Craciun, pe care sunt incluse 11 dintre cele mai cunoscute colinde internationale.

Subiectiv. Sustinatorii maghiari ai lui Klaus Iohannis ataca Ziua Nationala

Conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT), cea care si-a manifestat sustinerea fata de Klaus Iohannis inainte de turul 2 al prezidentialelor, considera ca ar trebui aleasa o alta dat.

Dezvaluiri despre Klaus Iohannis: Presedintele ales era un profesor autoritar, dar just

Dezvaluiri din trecutul presedintelui ales. Elevii si colegii lui Klaus Iohannis povestesc ca presedintele ales al Romaniei era un profesor de fizica autoritar, dar just si un om sobru care nu se enerva.

Ce spune o fosta eleva de-a lui Klaus Iohannis despre profesorul de fizica: Ne mai scotea afara de la ore

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, fost profesor de fizica este descris de fostii sai elevi ca fiind un om corect, care nu umfla notele, ci era foarte corect. Aceste declaratii au fost facute de o.

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis, acuzat de plagiat (VIDEO)

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis e acuzat de plagiat, anunta B1TV. Este vorba despre profesorul de economie Cosmin Marinescu. Comitetul Research Papers in Economics sustine.

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor, dupa castigarea alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor sai, dupa castigarea alegerilor prezidentiale. Acesta si-a invitat aseara prietenii la cina in locuinta sa din Sibiu. Printre musafirii lui.

Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis a participat la eveniment (VIDEO)

Un ceremonial religios este organizat duminica la Sibiu pentru militarii care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de langa localitatea Stearis. Presedintele ales Klaus Iohannis, ministrul Apararii,.

Black Friday 2014: Klaus Iohannis a fost cel mai cautat autor, stabilind un record de vanzari

Black Friday 2014 s-a derulat si la elefant. ro. Printre miile de produse la reducere, cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis a fost adevarata vedeta a sarbatorii reducerilor. Black Friday 2014 le-a adus celor de la elefant. ro mii de comenzi pentru cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis. Romanii au comandat 2. 000 de exemplare digitale a cartii presedintelui Romaniei. Mai mult, intr-o singura zi magazinul a reusit sa vanda 100. 000 de carti tiparite si digitale, ajungand per total [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )