Libnet.ro
UNICEF

05:45

Festivalul George Enescu (I) Primele zile

Adevărul Adevărul,
Festivalul George Enescu (I) Primele zile

Se afla in plina desfasurare Editia a XXIV-a, la fel de abundenta precum celelalte, pe durata obisnuita de ceva vreme, peste trei saptamani. Sub inaltul Patronaj al sefului statului roman documentul de acordare i-a fost inmanat directorului Artexim, Mihai Constantinescu, la conferinta de presa din ziua inaugurarii evenimentului, sub Presedintia de Onoare a celebrului Zubin Mehta si directiunea artistica a lui Vladimir Jurowski. continuă pe Adevărul

Un altfel de blog despre Festivalul George Enescu

Acum cativa ani, l-am avut ca invitat la cursul meu Organizare de Evenimente de la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice pe domnul Mihai Constantinescu, directorul Festivalului George Enescu.

INTERVIU VIDEO Dirijorul Vladimir Jurowski: Vom invita Corul Filarmonicii George Enescu sa cante Simfonia nr.3 de Enescu la Berlin

Dirijorul Vladimir Jurowski, directorul artistic al Festivalului Enescu, vorbeste despre concertul de aseara de la Sala Palatului, Die Frau ohne Schatten, precum si despre cum s-a pregatit pentru cel din aceasta seara, care include Simfonia nr. 3 de George Enescu. Asta-seara vor participa alaturi de Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Berlin, Corul Filarmonicii George Enescu si Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane.

Oedipe, pe scena Operei Nationale Bucuresti in cadrul Festivalului George Enescu

Opera Nationala Bucuresti prezinta sambata, 21 septembrie, incepand cu ora 19:00 Oedipe de George Enescu, regia poarta semnatura Valentina Carrasco, decorurile au fost realizate de catre Blanca A328;on, costumele de catre Barbara Del Piano,.

LIVE VIDEO Recitalul mezzosopranei Joyce DiDonato si al pianistului David Zobel de la Festivalul George Enescu

Luni, 2 septembrie, de la ora 17. 00, in seria Recitaluri camerale, la Ateneul Roman, vor evolua mezzosoprana Joyce DiDonato si pianistul David Zobel care vor interpreta lucrari de Haydn, Mozart, Bellini, Rossini, Berlioz, Hahn. Adevarul. ro va trasmiste astazi acest concert, de la ora 17.

Petrenko. Kirill Petrenko

E fantastic sa incepi Festivalul cu cea pe care o putem numi cea mai mare orchestra a lumii, care canta Simfonia a IX-a acum, cand sunt atatea probleme in Europa. Astept cu nerabdare acest concert si Festivalul in ansamblul sau. Lawrence Foster, la Bucuresti, cu cateva ore inainte de debutul editiei XXIV a Festivalului George Enescu.

PORTRET Dirijorul Iosif Ion Prunner si impresionantul sau arbore genealogic: Bunicul, tata si cu mine simteam ca facem parte din alte constelatii

Dirijorul Iosif Ion Prunner 63 de ani) ii calca pe urme tatalui sau, pianistul Iosif Prunner Jr. , debutand inca de la varsta de 14 ani, pe scena Ateneului Roman. Dirijor si pianist, acesta a concertat pe marile scene ale lumii, conducand, incepand cu 1997, Corul Filarmonicii George Enescu. in cadrul festivalulului George Enescu, Iosif Ion Prunner dirijeaza pe 5 septembrie, la Sala Palatului.

Adevarul.ro transmite, de la 19:30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski la Sala Palatului

Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Berlin, dirijata de Vladimir Jurowski, va concerta joi, de la 19. 30, la Sala Mare a Palatului. in program, vor fi lucrari de Georg Katzer, Johannes Brahms si George Enescu. Solista va fi violonista Julia Fischer. Adevarul. ro va transmite, de la 19. 30, acest concert.

Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Marti, 3 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra, dirijata de Gianandrea Noseda, interpreteaza lucrari de George Enescu, Iain Bell, Benjamin Britten si Richard Strauss. Participa Corul Academic Radio, dirijat de Ciprian Tutu. Solista invitata este celebra soprana Diana Damrau. Adevarul. ro transmite acest concert de la Sala Palatului.

Ce vedem astazi pe scenele Festivalului International George Enescu: De la Haydn si Mozart, la misterele sufletului slav, cu Joyce DiDonato, Denis Matsuev si London Symphony Orchestra

Pe data de 2 septembrie, in a treia zi a Festivalului International George Enescu 2019, scenele bucurestene devin gazdele unei serii de spectacole-eveniment, ce vor prilejui melomanilor fericite intalniri-unicat cu.

EXCLUSIV Madalin Voicu, despre importanta Festivalului George Enescu: Este varful de lance al manifestarilor pe care cultura romaneasca le prezinta sau le are in agenda an de an

EXCLUSIV Cu ocazia editiei cu numarul douazeci si patru a Festivalului International George Enescu, Madalin Voicu, dirijorul Orchestra de Camera Bucuresti,a vorbit in exclusivitate pentru.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )