Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dupa Teatrul Nottara, se inchide si Teatrul Foarte Mic

Adevărul Adevărul,
Dupa Teatrul Nottara, se inchide si Teatrul Foarte Mic

Teatrul Nottara de pe Bulevardul Magheru si Teatrul Foarte Mic de pe Bulevardul Carol se afla pe lista cladirilor care se inchid in urma intrarii in vigoare a legii 282/2015, care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in spatiile comerciale precum magazine, sali de spectacole si structuri turistice, in cladirile cu risc seismic ridicat, pana la consolidarea acestora. continuă pe Adevărul

Teatrul Nottara, inchis pe perioada nedeterminata. Cladirea teatrului are bulina rosie

Tratul Nottara, inchis. Legea 282/2015, promulgata saptamana trecuta de presedintele Klaus Iohannis, privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente isi face simtite primele efecte: Teatrul Nottara, care are sediul pe Bulevardul Magheru, a fost nevoit sa isi inchida portile pe o perioada nelimitata, pana la rezolvarea situatiei.

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, in urma promulgarii de catre presedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat, pana la consolidarea acestora.

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, in urma promulgarii de catre presedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat, pana la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )