Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce carti poate aduce Mos Nicolae copiilor nostri. Harti, o calatorie prin tarile, marile si culturile lumii

Adevărul Adevărul,
Ce carti poate aduce Mos Nicolae copiilor nostri. Harti, o calatorie prin tarile, marile si culturile lumii

In preajma sarbatorii de Mos Nicolae, editurile scot volume in conditii grafice exceptionale, din care va prezentam trei titluri, publicate de Humanitas: Harti. O calatorie prin tarile, marile si culturile lumii, Historium. Bun venit la muzeu, Oare pestisorul meu stie cine sunt?. continuă pe Adevărul

Copiii Giuliei Anghelescu au facut lista pentru Mos Nicolae!

Cantareata Giulia, mama a doi copii, o fata Sabina si un baiatEduard, are comenzi serioase. Copiii ei au facut lista pentru Mos Nicolae. O sa vina anul acesta si Mos Nicolae. Fiica mea.

Fotografia zilei. Un scafandru imbracat intr-un costum de Mos Nicolae distreaza vizitatorii dintr-un orasel din Germania

Un scafandru imbracat intr-un costum de Mos Nicolae distreaza vizitatorii si hraneste cei 70 de locuitori ai acvariului Multimar Wattforum din Toenning, Germania, care are o capacitate de 250. 000 de litri.

Trageri speciale Loto de Mos Nicolae

Duminica, 4 decembrie, vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Pentru ca vine Mos Nicolae, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri la Loto 6/49 cu 100. 000 de lei, la Joker cu 75. 000 de lei si la Loto 5/40 cu 50. 000 de lei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )