Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie. continuă pe Adevărul

Femeia cu cele mai lungi picioare din SUA: Barbatii nu-si pot lua ochii de la picioarele mele

Are 20 de ani si in adolescenta a fost ridiculizata din cauza inaltimii sale. Tanara Holly Burt este insa mandra de picioarele sale lungi, gratie carora a primit recent titlul neoficial de femeia cu cele mai lungi picioare din SUA. in plus, de cand s-a mutat la New York nu duce lipsa de pretendinti.

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori.

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori depasesc ordinul chiar si a zecilor de miliarde.

Faze tari: Tot Internetul rade de ei! Cele mai penibile photoshop-uri pe care o sa le vezi vreodata; Si-au pozat fundurile in semn de protest fata de noile reguli Playboy; A tinut politia la usa sase ore, ca sa faca sex cu iubita lui

Femeia care i-a terorizat pe soldatii lui Hitler. La inceputul anului 1941, Liudmila Pavlicenko studia la Universitatea din Kiev, dar in mai putin de un an a devenit unul dintre cei mai buni lunetisti din istorie, cu 309 ucideri confirmate. Si-a injunghiat iubitul pentru ca a dat cu pisica de perete. Barbatul a murit. O rusoaica ar putea fi condamnata la 15 ani de inchisoare, dupa ce si-a injunghiat fatal iubitul. Motivul crimei: barbatul i-ar fi maltratat pisica.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. in ce domeniu sunt cele mai multe locuri de munca libere

Muncitorii necalificati si confectionerii de imbracaminte au cele mai multe sanse de angajare in aceasta saptamana. Angaajtorii din judetul Calarasi cauta si brutari, patiseri, vanzatori ori soferi. Oferta cu care sunt asteptati somerii este de 379 posturi libere.

Director de creatie Golin: Europa de Est este una dintre cele mai creative regiuni

Europa de Est se numara printre cele mai creative regiuni la nivel global, alaturi de America Latina si de Orientul indepartat, a declarat Charlie Coney, director de creatie pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA), in cadrul retelei internationale de agentii de relatii publice Golin.

VIDEO Cum ar arata lumea fara Romania? Cele mai emotionante si vizionate clipuri de promovare a tarii noastre, realizate de straini

Cele mai emotionante clipuri de promovare a tarii noastre au fost realizate de strainii lipsiti de prejudecati care au petrecut cateva ore sau cel mult cateva zile pe pamant romanesc.

Director de creatie Golin: Europa de Est este una cele mai creative regiuni

Europa de Est se numara printre cele mai creative regiuni la nivel global, alaturi de America Latina si Orientul Indepartat, a declarat pentru Wall-Street. ro, Charlie Coney, director de creatie pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA), in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )