Libnet.ro
UNICEF

18:15

Regina Ana a Romaniei, 92 de fapte in 92 de ani

Adevărul Adevărul,
Regina Ana a Romaniei, 92 de fapte in 92 de ani

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit, pe 1 august, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Casa Regala a Romaniei a selectat 92 de fapte in 92 de ani din viata Majestatii Sale, pe care vi le prezentam in continuare. continuă pe Adevărul

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

FOTO Regina Ana a Romaniei la Alba Iulia. Vizitele familiei regale in orasul Marii Uniri

Regina Ana a Romaniei a ajuns de trei ori in Alba in ultimii 25 de ani. Prima data in 1995, fara regele Mihai, a doua oara in 1997, iar a treia oara in 2007, impreuna cu Mihai I, care a primit atunci titlul de cetatean de onoare al municipiului Alba Iulia.

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

92 de lucruri nestiute pana acum despre Regina Ana a Romaniei

Site-ul Casei Regale a Romaniei publica marti o colectie de lucruri mai putin cunoscute despre Regina Ana, sub titlul Regina Ana a Romaniei 92 de fapte in 92 de.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Avocatul Casei Regale anunta, pe Facebook, ca Regina Ana a murit. Stire in curs de actualizare.

Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

Regina Ana s-a stins din viata, astazi, intr-un spital din Elvetia. Majestatea Sa avea varsta de 92 de ani. Inmormantarea este programata pe data de 13 august, la Castelul Peles.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )