Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live, ora 13.00: Sa ne infruntam impreuna fricile! la festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: Sa ne infruntam impreuna fricile! la festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania

Filmele de la cea de-a 10-a editie One World Romania, Festivalul de Documentar si Drepturile Omului, au ca tema principala frica, prezentand-o in toate formele ei: de la spaime individuale, private, la cele colective, ale oamenilor care se razvratesc. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre One World Romania 10, cu: Alexandru Solomon, directorul festivalului, si cu Petra Dobruska, directorul programului One World Romania la Scoala. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Ana Birchall, despre Europa cu mai multe viteze

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre viitorul proiectului european, cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE, precum si despre preluarea presedintiei Consiliului UE de catre tara noastra in 2019.

Trupa Hara prezinta in avanpremiera noul clip S-o iubesti, dedicat zilei de 8 martie, la Adevarul Live, de la ora 14:30

Trupa Hara s-a gandit sa serbeze ziua de 8 Martie cu o piesa noua, pe care o prezinta in avanpremiera la Adevarul Live: S-o iubesti este o balada cu versuri care merg la sufletul oricarui om care a iubit macar o data-n viata. Solistul trupei, Flavius Buzila, vine la Adevarul Live cu imagini si povesti din culisele piesei.

Adevarul Live: Tainele feminitatii si consecintele blocajelor emotionale provocate de relatia cu mama

Oana Stoianovici - coach transformational, Antoaneta Gotea - profesor international de yoga si meditatie, si Dana Tupa - fondatorul primei scoli de yoga din Romania vin astazi la Adevarul Live pentru a vorbi despre puterea feminitatii si tehnicile de dreblocare a senzualitatii feminine.

Dezbatere Historia, la Adevarul Live, ora 11.00: Romania, in lupta pentru noua Europa. Cu cine ne aliem?

Viitorul Uniunii Europene se discuta aprins dupa ce presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a prezentat cele cinci scenarii pe care le-a identificat.

Adevarul Live cu Iulian Fota. Unde ne aflam: intr-o perioada de preconflict sau de instalare a unei noi ordini mondiale

Mandatul de presedinte al lui Donald Trump a inceput sub semnul haosului, Uniunea Europeana incearca sa se regaseasca, in timp ce Rusia mentine presiunile pe toate fronturile. Nici peste Prut situatia nu este clara. Unde ne aflam si cum trebuie sa se pozitioneze Romania? Cautam raspunsuri la aceste intrebari cu fostul consilier prezidential pentru probleme de securitate si actualul director al Colegiului National de Informatii Iulian Fota.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )