Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Suteu, intrebata daca Johan Kobborg va ramane la Opera: Fireste!

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu, intrebata daca Johan Kobborg va ramane la Opera: Fireste!

In a doua zi de mandat, noul ministru al Culturii, Corina Suteu, a organizat o conferinta de presa in holul institutiei pe care o conduce, prezentand presei planurile sale pentru mandatul de sase luni pe care l-a preluat dupa destituirea lui Vlad Alexandrescu. continuă pe Adevărul

Primele masuri ale ministrului Culturii. Corina Suteu: Johan Kobborg ramane la Opera Nationala din Bucuresti

Noul ministru al Culturii, Corina Suteu, a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa, despre situatia de la Opera, precizand ca balerinul si coregraful Johan Kobborg ramane in institutie.

Scandalul de la Opera continua. Balerinii sunt nemultumiti de intoarcerea lui Johan Kobborg

Intoarcerea coregrafului si balerinului Johan Kobborg la conducerea baletului Operei Nationale Bucuresti este indezirabila, iar comportamentul sau din ultimele saptamani a anulat orice idee de respect reciproc, au precizat 50 de balerini ai ONB.

Corina Suteu, despre ONB: Opera Nationala va avea in curand un manager interimar

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a precizat, joi, ca in cazul problemelor care au aparut la Opera Nationala din Bucuresti au fost facute demersuri importante, iar situatia este intr-o stare de.

Corina Suteu, viitorul ministru al Culturii.Fostul consilier Rares Zaharia: L-am avertizat pe Vlad Alexandrescu ca va fi o revolutie in Opera

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat, ieri, pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii si a propus-o pe Corina Suteu, fost director al ICR New York, pentru numirea in aceasta functie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, revocarea lui Vlad Alexandrescu si numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii.

Cine este Corina Suteu, propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Culturii

Corina Suteu, propunerea premierului Ciolos pentru Ministerul Culturii in locul lui Vlad Alexandrescu, este secretar de stat in minister de la inceputul anului 2016. In perioada 2006-2012, cand Institutul Cultural Roman era condus de Horia Roman Patapievici, Corina Suteu a fost director al ICR New York si s-a remarcat printr-un sprijin asiduu pentru initiativele culturale independente si inovatoare. Suteu, care a fost supusa unui linsaj mediatic la Antena 3 in scandalul poneiul roz a demisionat de la ICR cand Patapievici a fost inlocuit de Andrei Marga.

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii. Klaus Iohannis: Sistemul are nevoie de reforma, nu reformita (VIDEO)

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a urat noului ministru mult succes in acest mandat,.

Nou ministru la Cultura: Corina Suteu depune miercuri juramantul de investitura (VIDEO)

Corina Suteu va depune miercuri, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de Ministru al Culturii, informeaza B1 TV. Anterior, aceasta a fost secretar de stat.

Cine este Corina Suteu, propusa pentru functia de ministru al Culturii

Secretarul de stat Corina Suteu a fost propusa, marti, pentru a ocupa functia de ministru al Culturii, dupa ce premierul Dacian Ciolos l-a revocat din functie pe Vlad Alexandrescu.

Dacian Ciolos l-a revocat pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. Corina Suteu, propunerea premierului pentru Ministerul Culturii

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat marti pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii, potrivit unui comunicat emis de Guvern. In locul lui Vlad Alexandrescu, premierul a propus-o pe Corina Suteu, in prezent secretar de stat in Ministerul Culturii si fost director al ICR New York in perioada in care Institutul Cultural Roman era condus de Horia Roman Patapievici.

UPDATE Dacian Ciolos l-a revocat pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. Corina Suteu, propunerea premierului pentru Ministerul Culturii

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat marti pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii, potrivit unui comunicat emis de Guvern. In locul lui Vlad Alexandrescu, premierul a propus-o pe Corina Suteu, in prezent secretar de stat in Ministerul Culturii si fost director al ICR New York in perioada in care Institutul Cultural Roman era condus de Horia Roman Patapievici.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )