Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dorin Negrau a cucerit New York Fashion Week sustinut de ICR

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Dorin Negrau a cucerit New York Fashion Week sustinut de ICR

Designerul roman Dorin Negrau si-a prezentat de curand, la Lincoln Center, in cadrul celui mai prestigios eveniment din industria fashion, Mercedes Benz Fashion Week - New York, colectia de primavara/vara 2015, Duality. Pe acordurile Mariei Tanase, mixate cu puternice note de hard rock, manechinele au defilat pe podium, prezentand . continuă pe Ceaşca de Cultură

Tinutele cu care Carmen Negoita a fost remarcata la London Fashion Week! A purtat creatii ale designerilor romani!

Carmen Negoita a impresionat din nou la London Fashion Week purtand, la show-urile la care a fost invitata, tinute conceptuale compuse atat din branduri de top internationale, cat si ale tinerilor designeri romani.

Antena 3, parte din elita mondiala a televiziunilor: Sinteza zilei, in direct din New York

Mihai Gadea si alti jurnalisti ai Antenei 3 se afla in SUA, la New York, postul nostru de televiziune fiind nominalizat la Editia a 35-a a Premiilor Emmy International Emmy Awards). Antena 3, parte din elita.

Mobilizare generala la New York, impotriva incalzirii globale

Liderii lumii s-au reunit la New York pentru a incearca sa ajunga la un acord privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, dupa esecul negocierilor de la Copenhaga din 2009 .

INFOGRAFIE Mobilizare generala la New York, impotriva incalzirii globale

Liderii lumii s-au reunit la New York pentru a incearca sa ajunga la un acord privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, dupa esecul negocierilor de la Copenhaga din 2009 .

Premierul Cameron se va intalni cu presedintele iranian la New York

Intalnirea dintre Cameron si Rohani, care va avea loc cu ocazia Adunarii Generale a ONU la New York, va fi prima discutie bilaterala intre un premier britanic si un presedinte iraian de la revolutia islamica iraniana din 1979.

Summit mondial consacrat luptei impotriva incalzirii globale, la New York

ONU organizeaza astazi la New York un summit mondial pentru impulsionarea negocierilor internationale pe tema combaterii incalzirii globale, la care sunt asteptati nu mai putin de 120 de sefi de stat si de guvern din lumea intreaga, relateaza AFP.

Protest istoric impotriva incalzirii globale. 300.000 de oameni au iesit in strada, la New York

Milioane de oameni din intreaga lume au protestat pentru a cere combaterea incalzirii globale. Punctul fierbinte al manifestatiilor a fost la New York, unde peste trei sute de mii de oameni au marsaluit prin.

Alibaba a obtinut o suma record dupa listarea din New York: 21,8 mld. de dolari

Grupul chinez de ecommerce Alibaba Group a vandut, in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, 320,1 milioane de actiuni si a atras 21,8 miliarde de dolari, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa.

ADPM COOL! Cum arata penthouse-ul din New York lui Kirsten Dunst! Il inchiriaza cu 12.500 de dolari pe luna!

Actrita Kirsten Dunst detine, in cartierul Soho din New York, un penthouse de lux pe care tocmai l-a scos spre inchiriere contra pretului de 12. 500 de dolari pe luna.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )