Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care sunt cele trei filme aflate in competitia de lungmetraje a Festivalului de Film de la Sarajevo VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele trei filme aflate in competitia de lungmetraje a Festivalului de Film de la Sarajevo VIDEO

Dragoste 1: Caine, de Florin Serban, Un print si jumatate, de Ana Lungu, si Lemonade, de Ioana Uricaru,sunt cele trei filme selectate in competitia Festivalului de Film de la Sarajevo, primele doua fiind prezentate in premiera mondiala. continuă pe Adevărul

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Care sunt cele doua luni ale anului in care scad preturile masinilor noi. Nu rata ocazia!

Majoritarea lucrurilor din viata au un pret stabilit de legile cererii si a ofertei. Cand exista o piata constanta pentru un anumit produs, pretul sau va ramane stabil. Atunci cand cererea scade, pretul se.

Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Nici nu te-ai trezit bine si deja ai o durere de cap puternica? Nu doar alimentatia, ci si unele obiceiuri de peste zi pot favoriza aparitia acestor neplaceri. Iata care sunt cele mai intalnite cauze!.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

Subiectele de la Olimpiada Internationala de Matematica 2018: vezi care sunt problemele pe care le-au avut de rezolvat olimpicii

Subiectele de la Olimpiada Internationala de Matematica 2018, de la Cluj-Napoca, au fost publicate pe site-ul oficial al competitiei. in fiecare dintre cele doua zile de concurs propriu-zis, olimpicii au avut de rezolvat 3 probleme, timp de 4 ore si jumatate. Vezi in articol care sunt subiectele pe care cei 615 olimpici internationali la Matematica le-au avut de rezolvat anul acesta. Amintim ca cea de-a 59-a olimpiada internationala de Matematica se desfasoara zilele acestea in Romania, la Cluj-Napoca.

Cum ajung oamenii obisnuiti calugari. Cele trei conditii esentiale pentru a fi acceptati in lumea monahala

Biserica Ortodoxa are reguli stricte pentru cei care vor sa devina calugari. Pe langa reguli de conduita, credinta, ascultare, novicele trebuie sa indeplineasca si cateva conditii legale. Apoi, urmeaza slujba prin care este tuns in monahism.

Toader, declaratie la CSM: Voi participa la toate cele trei sedinte. Chestiunile legate de CSM vor fi explicate de purtatorul de cuvant

Ministrul Justitiei a facut noi delcaratii la sediul CSM. Tudorel Toader nu a vrut sa discute despre decizia Presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi si a sustinut ca toate subiectele care vor fi.

Razvan Ciobanu s-a despartit de iubit: Ranile care dor cel mai tare nu sunt cele vizibile

Razvan Ciobanu a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul sau, Marius. Stiu ca sunt multe intrebari. Stiu ca fara sa imi doresc neaparat acest lucru, profesia mea m-a adus cumva in lumina.

Care sunt cele 7 jocuri video care sunt la moda vara aceasta

Se apropie luna august in care temperaturile ating de obicei niveluri record, astfel ca Business Insider propune o serie de jocuri video pentru cei care prefera sa nu paraseasca racoarea locuintelor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )