Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Oscar, o noua runda de controverse

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premiile Oscar, o noua runda de controverse

Premiile Oscar de anul acesta stau sub semnul dihoniei. Spike Lee si Quentin Tarantino se numara intre cei peste 40 de cineasti care au trimis o scrisoare critica la adresa conducerii AMPAS Academy of Motion Picture Arts and Sciences), dupa ce institutia, organizatoarea galei premiilor Oscar, a decis ca patru trofee sa fie prezentate in timp ce pe ABC, broadcasterul oficial, vor fi pauze publicitare. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL ACESTA: Premiul Nobel pentru Pace are 304 candidati

Premiul Nobel pentru Pace are, anul acesta, 304 candidati, dintre care 219 sunt persoane si 85 sunt organizatii, a anuntat, astazi, Comitetul Nobel din Norvegia, informeaza agentia EFE.

Programul de tromboliza intravenoasa a fost extins, de anul acesta, anunta ministrul Sanatatii

43 de spitale din intreaga tara in loc de 10 sunt incluse de anul acesta in programul pilot Actiunea prioritara pentru tratamentul interventional al AVC, derulat de Ministerul Sanatatii.

In ce proiecte de infrastructura vrea sa investeasca Metrorex bani anul acesta?

Metrorex vrea sa inceapa, anul acesta, mai multe proiecte de infrastructura si modernizare, fiind vizate magistrala 6 de metrou care ar asigura legatura cu Aeroportul Henri Coanda, achizitia de noi trenuri de metrou si modernizarea cailor de rulare si.

ROVANA PLUMB: Cei 180 de kilometri pentru anul acesta sunt o estimare

Cei 180 de kilometri de autostrada la care am facut referire ca ar putea fi dati in folosinta anul acesta reprezinta o estimare pe baza datelor prezentate de Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere si nu o promisiune.

DAEA: Anul acesta vom continua investitiile in sistemul de irigatii

Anul acesta vom continua programul de investitii in sistemul de irigatii, iar sumele prevazute se ridica la 600 milioane de lei.

PROTEST URIAS la Hollywood! Clooney si alti actori de top, scandal MONSTRU la premiile Oscar

Cateva dintre cele mai rasunatoare nume de la Hollywood au lansat un amplu protest impotriva deciziei luate organizatorii premiilor Oscar, care doresc sa anunte castigatorii anumitor categorii in timpul.

Premiile Oscar 2019: Tarantino siSpike Lee, scrisoare critica la adresa Academiei Americane de Film. Ce nemultumiri au cineastii FOTO

Regizorul american Spike Lee 61 de ani) si cineastul american Quentin Tarantino 55 de ani) se numara intre cei peste 40 de cineasti care au trimis o scrisoare critica la adresa conducerii Academy of Motion Picture Arts and Sciences AMPAS), care organizeaza gala premiilor Oscar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )