Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recomandari din Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest. Biletele se pun, vineri, in vanzare

Adevărul Adevărul,
Recomandari din Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest. Biletele se pun, vineri, in vanzare

Majoritatea filmelor prezentate anul acesta in selectia oficiala a Festivalului de la Cannes, dar si titluri selectate in sectiunile paralele, vor fi proiectate in premiera in Romania, intre 13 si 22 octombrie, in patru locatii din Bucuresti Cinema PRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Taranului Roman si Cinemateca Eforie. continuă pe Adevărul

VIDEO Marii castigatori de la Cannes, in premiera in Romania la Les Films de Cannes a Bucarest

Palme d'Or, Grand Prix, Premiul de regie, Premiul pentru scenariu si cel mai bun actor sau Camera d'Or sunt printre cele mai importante distinctii acordate de Festivalul de la Cannes iar filmele recompensate cu acestea in 2017 vor fi difuzate in premiera in Romania la cea de-a 8-a editie a Les Films de Cannes a Bucarest, care se va desfasura intre 13 si 22 octombrie. Biletele pentru cea de-a opta editie a Les Films de Cannes a Bucarest vor fi puse in vanzare saptamana aceasta pe Eventbook. ro si in reteaua Eventbook, anunta organizatorii.

Castigatorul Palme dOr 2017 deschide prima editie Les Films de Cannes la Brasov

Les Films de Cannes prezinta cele mai importante filme arthouse ale anului si ajunge la Brasov in perioada 13-19 octombrie, la Cinema ONE. Vor fi proiectii in premiera in Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )