Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe umerii gigantilor, de Umberto Eco, acum, in librariile din tara

Adevărul Adevărul,
Pe umerii gigantilor, de Umberto Eco, acum, in librariile din tara

Recent, a aparut, la editura Rao, volumul Pe umerii gigantilor, de Umberto Eco. Cele 12 texte publicate in acest volum reprezinta prelegeri sustinute de Eco in cadrul festivalului La Milanesiana, intre 2001 si 20015. Acestea au fost prezentate de autor sub forma de lectio magistralis, adesea insotite de ilustratii. continuă pe Adevărul

Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50% - Sorina Pintea: Exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu vesti bune din sistemul sanitar. Pintea spune ca cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Cererile depuse de medici pentru a pleca in.

Leonard Doroftei, momente dramatice: Familia s-a gandit sa plece din tara

Doroftei a fost nevoit sa-si mute celebrul bar, Doroftei Pub, in care a investit, dupa ce Primaria Ploiesti a clasat cladirea ca avand risc seismic ridicat. Acum, Leonard Doroftei a anuntat ca familia lui.

SOC la ANTENA: A RENUNTAT la emisiune si a PLECAT din tara! Vestea a cazut ca un trasnet (FOTO)

Razvan Botezatu a impartasit fanilor schimbarea uriasa din viata sa dupa ce a parasit in toamna matinalul de la Antena Stars. Vedeta a parasit temporar Romania si s-a fotografiat pe strazile din.

Vesti proaste pentru romani! Preturile din tara noastra vor creste pana la finalul anului

Directorii firmelor din Romania estimeaza o scadere a activitatii si a numarului de angajati in constructii, pana in ianuarie, dar si o crestere moderata a preturilor, potrivit datelor publicate.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

-Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in 10 judete din Oltenia, Transilvania si Muntenia, pe parcursul urmatoarelor.

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )