Libnet.ro
UNICEF

23:30

Expozitia Patrimoniul Mondial UNESCO din Romania, vernisata la Cordoba

Adevărul Adevărul,
Expozitia Patrimoniul Mondial UNESCO din Romania, vernisata la Cordoba

ExpozitiaPatrimoniul Mondial UNESCO din Romania, realizata de fotografulFlorinAndreescu, va fideschisa pana pe 1 decembrie, la sediul Primariei din Cordoba. continuă pe Adevărul

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

UPLR, in parteneriat cu Alpha Bank, organizeaza Conferinta Ziua Profesiilor Liberale din Romania

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania organizeaza in parteneriat cu Alpha Bank Romania, cea de a XII - a editie a Conferintei Ziua Profesiilor Liberale din Romania, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Vedetele din Romania, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca si Adelina Pestritu au ales acelasi personaj FOTO

Vedetele s-au costumat seara trecuta cu ocazia celebrarii sarbatorii de Halloween si s-au distrat copios in momentele in care au ales sa devina pentru o singura noapte alte personaje. Adelina Pestritu si Alexia Eram s-au costumat in vrajitoarea Maleficent Suverana Raului, in timp Mihai Traistariu a fost insipirat de personajul Joker, caruia i-a dat .

Brexitul loveste peste unele firme din Romania. Pierderile sunt uriase

Brexitul loveste si in fabrici din Romania, care sunt la un pas de faliment. Patronii unei fabrici de incaltaminte din Bihor, care exportau marfa in Marea Britanie, se pregatesc sa puna lacatul pe.

Povestea primei sectii de arsi din Romania perfect izolata de restul spitalului, amenajata nu de stat, ci dintr-o sponsorizare: Evident ca iti trebuie o farama de nebunie ca sa reusesti

VIDEOREPORTAJ Prima sectie de spital din Romania care a corespuns standardelor pentru a ingriji pacientii mari arsi a fost amenajata la inceputul acestui an, la Spitalul Judetean din Brasov. Cea mai mare mandrie a unitatii functionale pentru arsi de la Brasov, care are capacitatea de a ingriji simultan doi mari arsi, este ca pana in prezent, unii dintre pacientii pe care i-am tratat au fost externati de aici dupa ce au evoluat aproape fara infectie, declara, pentru HotNews. ro, medicul Dan Grigorescu, seful sectiei. Chirurgul Dan Grigorescu a reusit sa cumpere, la inceputul acestui an, dintr-o sponsorizare care i-a fost oferita, doua paturi performante pentru mari arsi, si sa amenajeze doua saloane pentru mari arsi, complet izolate de restul sectiei.

Cati romani nu au lucrat nicio zi in viata lor: statisticile despre munca din Romania care te ajuta sa intelegi

Un studiu recent despre piata muncii din Romania atrage atentia asupra unor statistici cel putin socante referitoare la oamenii care au fugit de munca. in contextul in caer aproximativ doua.

COSMIN MARINOF, CEO TRAVEL BRANDS: Dertour va opera, din Romania, 19 destinatii

Dertour va opera, din Romania, 19 destinatii, cu precadere in zona Marii Mediterane, dar si in zone mai indepartate precum Thailanda sau Zanzibar, a spus, ieri Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, DER Touristik Group, in cadrul unei conferinte.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii au fost sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii au fost sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )