Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultimele spectacole ale anului cu Ceapa de Aldo Nicolaj la Teatrul Stela Popescu pe 19 noiembrie, 3 si 15 decembrie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ultimele spectacole ale anului cu Ceapa de Aldo Nicolaj la Teatrul Stela Popescu pe 19 noiembrie, 3 si 15 decembrie

Dupa succesul premierei din luna octombrie, spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, un titlu pe cat de simplu, pe atat de surprinzator, in regia lui Dan Tudor, productie a Primariei Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Stela Popescu, mai poate fi vazut la Sala Mica a Palatului National al Copiilor pe 19 noiembrie, ora 19. 00, 3 si 15 . continuă pe Ceaşca de Cultură

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, in primele noua luni ale anului. Care este totalul atronomic acumulat

In intervalul ianuarie septembrie 2019, datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro, cat fusese inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut din 2018,.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, in primele noua luni ale anului. Care este totalul atronomic acumulat sub guvernarea PSD

In intervalul ianuarie septembrie 2019, datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,4 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro, cat fusese inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut din 2018,.

DUPA PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei

Libra Internet Bank a raportat un profit net de 91 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 21% mai mult decat valoarea inregis and 172;trata in aceeasi perioada a anului trecut 75 milioane de lei), potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Libra Internet Bank, profit net de 91 mil. de lei dupa primele 9 luni ale anului

Libra Internet Bank anunta un profit net de 91 mil. de lei, cu 21% mai mult decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, pentru primele trei trimeste ale anului. Tinta de profit pentru 2019 este de 95 milioane de lei.

INS: Productia industriala a scazut in tara noastra cu 1,5%, in primele noua luni ale anului

Productia industriala serie bruta) a Romaniei a scazut, in primele noua luni ale anului, cu 1,5%, fata de aceeasi perioada din 2018, ca efect al activitatilor inregistrate in productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, industria extractiva si industria prelucratoare.

Ministrul Finantelor afirma ca, dupa primele noua luni ale anului, gaura din buget este de 21 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca, pentru primele noua luni ale anului, Guvernul PSD a estimat venituri de 249 de miliarde de lei, dar executia arata 228 de miliarde de lei.

PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI 2019 SIF 5 - profit net in crestere cu 33%

Societatea de Investitii Financiare Oltenia a incheiat primele noua luni ale acestui an cu un profit net de 117,476 milioane lei, cu 33% mai mare fata de perioada similara a anului trecut, conform datelor remise joi Bursei de Valori Bucuresti.

Grupul Digi Communications, crestere a veniturilor cu 15,6%, in primele noua luni ale anului

Pentru perioada de 9 luni incheiata la 30 septembrie 2019, grupul Digi Communications a anuntat cresterea veniturilor cu 15,6 % in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, de la 756,4 milioane EUR la 874,6 milioane EUR.

Business report: Asia din mijlocul Romaniei. Zeci de mii de muncitori non-UE lucreaza pe piata locala, cei mai multi din Vietnam si China; ONRC: Numarul firmelor radiate a crescut cu peste 42% in primele noua luni ale anului

Fitch: Exista inca o posibilitate ca deficitul Romaniei sa fie doar putin peste 3% din PIB. Agentia de rating Fitch este de parere ca Romania va reusi sa. O descoperire uriasa in Iran ar putea majora cu o treime rezervele dovedite ale tarii. Iranul a descoperit un nou zacamant, cu rezerve de 53 de miliarde de barili.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )