Libnet.ro
UNICEF

20:02

incepe TIFF 2017, cu Regele Belgiei si Sirenele de la Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
incepe TIFF 2017, cu Regele Belgiei si Sirenele de la Marea Neagra

Cea de-a 16-a editie a Festivalului International de Film Transilvania incepe astazi, 2 iunie, la Cluj-Napoca. Circa 3000 de persoane sunt asteptate la gala de deschidere programata de la ora 20:45, in Piata Unirii Open Air. Pana pe 11 iunie, publicul se va bucura de sute de filme, concerte, expozitii, workshop-uri, dezbateri si lansari. continuă pe Adevărul

Zece motive pentru care nu trebuie sa ratezi TIFF 2017: de la Alain Delon, la Armand Assante si Tora Vasilescu

Gala de deschidere a TIFF 2017 are loc azi de la 20. 45 in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Adevarul iti prezinta cel mai complet ghid al festivalului, plus 10 motive pentru care nu ai voie sa ratezi editia din anul acesta.

Zece motive pentru care nu trebuie sa ratezi TIFF 2017: de la Alain Delon la Armand Assante si la Tora Vasilescu

Gala de deschidere a TIFF 2017 are loc vineri, de la 20. 45, in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Adevarul iti prezinta ghidul complet al festivalului, plus 10 motive pentru care nu ai voie sa ratezi editia din anul acesta.

VIDEO Gala de deschidere a TIFF 2017: Avem filme in biserica, dar si filme erotice. Avem multa comedie, comedie neagra, avem si manele

Cea de-a 16-a editie a TIFF sta sub semnul diversitatii, asa cum a remarca directorul artistic Mihai Chirilov in Gala de deschidere care a avut loc vineri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca si care a fost urmarita de peste 3. 000 de persoane. Vor fi proiectate 225 de filme, dintre care 188 de lungmetraje si 37 de scurtmetraje din 53 de tari.

TIFF 2017. Peste 3.000 de persoane au participat, vineri, la gala de deschidere a Festivalului International de Film Transilvania, din Cluj-Napoca

In Cluj-Napoca a debutat, vineri, gala de deschidere a celei de-a 16-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, TIFF, unde peste 3. 000 de persoane au participat la eveniment, scrie Mediafax.

incepe Festivalul International de Film Transilvania. Regele Belgiei va deschide cea de-a 16-a editie

Comedia Regele Belgiei/ King of the Belgians, scrisa si regizata de Peter Brosens si Jessica Woodworth, deschide oficial cea de-a 16-a editie a Festivalul International de Film Transilvania vineri, de la 20. 45, in Piata Unirii din Cluj-Napoca.

Zeci de copii nevoiasi au vazut pentru prima data Marea Neagra, de 1 iunie

De ziua lor, zeci de copii au primit cel mai emotionant cadou. Au simtit pentru prima data nisipul sub picioare, iar mai apoi, atingerea marii. Proveniti din familii nevoiase, cei mici s-au balacit si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2976 seconds )