Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dezbaterile Historia, ora 11.00: De ce este istorica vizita Papei in Romania

Adevărul Adevărul,
Dezbaterile Historia, ora 11.00: De ce este istorica vizita Papei in Romania

Vizita Papei Francisc in Romania incepe la Bucuresti, dar programul este mult mai larg, cu deplasari si intalniri cu pelerinii la Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj, unde vor fi beatificati sapte episcopi ai Bisericii Unite cu Roma Greco-Catolice. continuă pe Adevărul

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

Purtatorul de cuvant al Vaticanului: Vizita Papei Francisc este pentru Romania, dar nu numai pentru Romania (Crux)

La 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc va vizita Romania, gradina Maicii Domnului, in perioada 31 mai - 2 iunie, pentru a continua ceea ce a inceput predecesorul sau, relateaza publicatia Crux.

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Calin Popescu Tariceanu, despre vizita Papei Francisc in Romania: Este un eveniment rar si pretios

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un mesaj pe pagina sa de facebook ca vizita Papei este un eveniment rar si pretios, si un prilej in a ne pune in valoare unii pe.

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

TARICEANU, DESPRE VIZITA PAPEI: Avem nevoie de inspiratie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spera ca vizita Papei sa lase urme durabile in societatea romaneascai, considerand ca avem nevoie de inspiratie pentru a ne regasi coeziunea sociala si solidaritatea nationala.

Vizita Papei Francisc la Bucuresti: 18 trasee STB sunt deviate, liniile din zona centrala suplimentate, traficul va fi restrictionat pe zeci de artere

Pentru a asigura transportul participantilor la evenimentul organizat cu ocazia sosirii Papei Francisc 523;n Bucuresti, in ziua de 31. 2019, Societatea de Transport Bucuresti STB SA va suplimenta 523;ntre orele 09:00-21:00, liniile care asigura legatura zonei centrale cu Aeroportul Henri Coanda, respectiv Gara de Nord 85, 123, 133, 136, 196, 385, 780, 783, 784). Totodata, STB SA va modifica circulatia mijloacelor de transport de pe 18 linii. Traficul rutier va fi restrictionat pe zeci de artere, bucurestenii care au treaba in zona centrala fiind sfatuiti sa-si lase masinile acasa. FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si BlajVizita Papei in Bucuresti: Masuri speciale de securitate la aeroportul Henri Coanda pentre 31 mai si 1 iunie .

Papa Francisc in Romania. Reactia presei internationale: Vizita Papei se petreceintr-o perioada plina de tensiuni

Papa Francisc in Romania. Presa internationala a comentat vizita Papei Francisc in Romania, subliniind faptul ca acest lucru se petrece intr-o perioada plina de tensiuni. Papa Francisc in.

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] .

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )