Libnet.ro
UNICEF

12:30

Titlul Capitala Tineretului din Romania ajunge pe 2 mai, de Ziua Nationala a Tineretului, la Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Titlul Capitala Tineretului din Romania ajunge pe 2 mai, de Ziua Nationala a Tineretului, la Iasi

Joi, pe 2 mai, va fi lansat oficial Programul Iasi Capitala Tineretului din Romania 2019-2020. Programul va debuta pe 2 mai 2019 si se va incheia pe 1 mai 2020. Misiunea Programului ICTR 2019-2020 este de a mobiliza tinerii, organizatiile neguvernamentale de tineret si institutiile publice si private in vederea implicarii active pentru dezvoltarea . continuă pe Ceaşca de Cultură

Locul sfant din Romania in care nu a mai intrat nimeni de 34 de ani

In acest loc sfant din Romania nu a mai intrat nimeni de trei decenii. Este vorba despre sinagoga din cartierul timisorean Fabric, construita in perioada 1897-1899, si care a fost inchisa in anul 1985 pe.

Topul celor mai dezirabili angajatori din Romania

In Romania, cei mai dezirabili angajatori in functie de industrie provin din IT, servicii, FMCG, automotive, industria financiar-bancara, telecom, industrie productie, petrol si gaze, resurse umane si retail, potrivit unui studiu realizat de.

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

Spotify a creat un playlist pentru alegerile europarlamentare. Ce melodie a ales din Romania

Site-ul de streaming Spotify a creat un playlist cu melodii din toate tarile UE si indeamna oamenii sa voteze la alegerile europarlamentare 23-26 mai). Din Romania a fost aleasa piesa Ramai, cu Delia the Motans.

Primul urs panda rosu din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov

Primul urs panda din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov. Peggy a ajuns in Romania in aprilie, dar a fost nevoie sa treaca printr-o perioada de carantina. Ursul panda are o.

Companiile petroliere din Romania vor plati redevente in functie de cotatia de la bursa londoneza

Companiile care extrag titei din Romania vor plati la bugetul de stat redevente in functie de cotatia barilului Brent de pe Bursa din Londra, potrivit unui ordin al presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), publicat astazi in Monitorul Oficial.

Descoperire socanta intr-o padure din Romania. Un cioban a alertat autoritatile cand a vazut dezastrul

Descoperire socantaintr-o padure din Romania. Anchetatorii au fost instintati de catre un ciobansa intervina de urgenta. Acesta a gasit un elicopter prabusit, iar inauntru se afla.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- adevarata forta politica din spatele premierului

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat adevarata forta politica din spatele premierului Dancila.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )