Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Viitorul memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Proiectul interdisciplinar, transnational si multi-oras care propune reactivarea memoriei Holocaustului in Romania, Cehia si Slovacia prin arta si media, anunta lansarea unei serii de evenimente organizate la Sighetu Marmatiei, Medias, Bratislava, Praga si Brno, si Bucuresti. Programul complet al evenimentelor care se vor desfasura la Medias il gasiti mai jos. continuă pe Ceaşca de Cultură

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

Telefonul surpriza de la Huawei care ar putea fi cel mai bun din 2019

Huawei a lansat de curand P30 si P30 Pro, dar pentru toamna mai pregateste inca ceva. Cele mai bune zvonuri despre acest model au ajuns acum online. Huawei lanseaza in toamna, de regula,.

Judecatorii CCR au amanat pentru 20 mai sesizarea PNL privind contestarea completurilor de la Curtea Suprema de catre Florin Iordache

Curtea Constitutionala a amanat marti pentru 20 mai o decizie privind sesizarea PNL in cazul prevederilor Regulamentului Camerei Deputatilor referitoare la delegarea atributiilor presedintelui catre vicepresedinti. Regulamentul i-a permis lui Florin Iordache sa sesizeze Curtea pe tema completurilor specializate in coruptie de la instanta suprema, avand exact aceleasi argumente ca avocatii lui Liviu Dragnea, care au cerut anularea sentintei in dosarul angajarilor fictive.

Cel mai bun sezon din istoria Ligii Campionilor: Cate meciuri dementiale au fost in aceasta editie a competitiei

Liga Campionilor, editia 2018-2019, se pregateste pentru finala de la 1 iunie, cand se vor infrunta Liverpool si Tottenham pe Wanda Metropolitano din Madrid, dar, la ce meciuri ne-a oferit, parca ne-am fi dorit sa nu se sfarseasca niciodata!.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 APRILIE - 8 MAI Bitcoin trece de pragul de 6.000 de dolari

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 11,22%, in intervalul 30 mai - 8 mai, depasind astfel pragul psihologic de 6. 000 de dolari, intr-o miscare de pret ce continua cresterea neasteptata de la inceputul lunii aprilie, cand cotatia BTC a marcat un salt de circa 23% 17,4% doar in sedinta din 2 aprilie), potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 APRILIE - 6 MAI Nuclearelectrica - printre performerii de la BVB

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au urcat cu 5,08%, in raport cu moneda euro, in intervalul 25 aprilie - 6 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicilor BET si BET-XT, a caror cotatie s-a depreciat cu 0,36%, respectiv 0,4%, in perioada mentionata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 mai. Nu scapam de ploi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil in sud-vest si mai mult noros in rest si, mai ales pe parcursul zilei, vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse, exceptand.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )