Libnet.ro
UNICEF

14:30

Autoritatile lanseaza un program de educatie financiara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile lanseaza un program de educatie financiara

Leonardo Badea, ASF: Este un proiect mai mult decat necesar Ministerul Educatiei Nationale MEN), Banca Nationala a Romaniei BNR), Ministerul Finantelor Publice MFP), Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Asociatia Romana a Bancilor ARB) au incheiat un acord de colaborare pentru realizarea de activitati comune in domeniul educatiei financiare si pentru elaborarea Strategiei Nationale de Educatie Financiara SNEF), arata un comunicat de presa comun al institutiilor mentionate. continuă pe Ziarul Bursa

BNR, ASF, MFP, ARB si Ministerul Educatiei pregatesc Strategia Nationala de Educatie Financiara

Educatia financiara devine subiect de Strategie Nationala. Autoritatile in domeniu si bancile active in piata, prin intermediul Asociatiei care le reprezinta, au semnat un acord de colaborare pe aceasta tema prin care promit implicarea activa pentru.

O noua materie pentru elevii de clasa a VIII-a: Educatie Financiara. Ce contine programa

Elevilor si studentilor li se vor preda notiunile de baza ale Educatiei Financiare. Cel putin asa arata un acord semnat de Ministerul Educatiei impreuna cu Banca Nationala a Romaniei. Acelasi document reaminteste ca Educatia Financiara va fi disciplina obligatorie pentru elevii de clasa a VIII-a incepand cu anul 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )