Libnet.ro
UNICEF

10:31

Calatoria muzicala a Domnului Goe, unul dintre cele mai frumoase spectacole educative din Romania, incepe in luna Aprilie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Calatoria muzicala a Domnului Goe, unul dintre cele mai frumoase spectacole educative din Romania, incepe in luna Aprilie

Calatoria muzicala a Domnului Goe este un proiect original Alumnus Club UNESCO dedicat elevilor din scolilor gimnaziale, ce le permite acestora sa exploreze intr-un mod inedit operele lui Ion Luca Caragiale. Proiectul se va desfasura in 8 11 Aprilie in Targoviste, Pitesti, Alexandria si Calarasi. Spectacolul este interactiv si reprezinta o oportunitate extraordinara pentru . continuă pe Ceaşca de Cultură

Stelian Ion (USR), despre pozitia lui Teodorvici privind exodul de creiere: Desi nu pare bezmetic ca Daea, e unul dintre cele mai toxice personaje

Deputatul USR Stelian Ion critica dur iesirea ministrului Finantelor Eugen Teodorovici potrivit careia se impun masuri, la nivel european, pentru a combate exodul creierelor. Reprezentantul Opozitiei spune ca Teodorovici se dovedeste a fi unul dintre cele mai toxice personaje din guvern.

Stelian Ion: Desi nu e tont ca Dancila, ticalos ca Dragnea sau bisnitar ca Valcov, Teodorovici e unul dintre cele mai toxice personaje ale guvernarii

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sambata pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, catalogandul drept unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernari. Acesta s-a referit la afirmatiile lui Teodorovici, potrivit carora se impun masuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

E OFICIAL: Una dintre cele mai indragite blonde din TV se intoarce pe sticla! Anuntul momentului a fost facut

Revenire spectaculoasa in televiziune! Fosta sotie a lui Augustin Viziru va reveni pe sticla pe 15 aprilie, pentru a prezenta emisiunea OANApp, care va fi difuzata pe TVR 2, de la ora 15. 00, relateaza.

Cele mai frumoase statiuni balneare din Romania FOTO

In Romania se afla unele dintre cele mai frumoase statiuni balneare, acestea fiind candva cele mai cautate destinatii pentru concediu.

VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Sezonul de zgura din circuitul ATP debuteaza oficial in aceasta saptamana cu doua turnee de categorie 250: Houston SUA) si Marrakech Maroc). De pe 14 aprilie vom trece la lucruri mai serioase, urmand sa inceapa Masters-ul de la Monte Carlo. Pana acolo, sa ne delectam cu cinci dintre cele mai frumoase schimburi care au avut loc in sezonul de zgura din 2018.

Unul dintre fondatorii Facebook a strans un fond de investitii de 400 de milioane de dolari pentru startup-uri

Unul dintre fondatorii retelei sociale Facebook, Eduardo Saverin, care are si origini romanesti, a strans un nou fond de 406 milioane de dolari, pentru a face investitii in startupuri, relateaza TechCrunch. com.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )