Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adevarul Live, ora 13.00. Personajele fotografuluiBogdan Girbovan

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Personajele fotografuluiBogdan Girbovan

Fotograful Bogdan Girbovan vine, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Categorii, o carte care reuneste proiectele sale fotografice. Printre acestea, 10/1, o serie in care apar locatarii garsonierelor unui bloc. este un al proiect, facut in parteneriat cu Michele Bressan, in care cei doi au devenit arheologi, fotografiind obiecte din Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial, gasite pe teritoriul tarii. continuă pe Adevărul

Personajele fotografuluiBogdan Girbovan, in Categorii. Prefer sa las o lacuna in proiect, care poate sa fie plastica, decat sa fortez nota

Bogdan Girbovan a vorbtit, la Adevarul Live, despre Categorii, o carte care reuneste proiectele sale fotografice. Printre acestea, 10/1, o serie in care apar locatarii garsonierelor unui bloc, sau R. , facut in parteneriat cu Michele Bressan, in care cei doi au devenit arheologi, fotografiind obiecte din Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial, gasite pe teritoriul tarii.

Adevarul Live, ora 15.00. Ben Oni Ardelean, despre importanta Summit-ului PPE organizat sambata la Bucuresti

Deputatul Ben Oni Ardelean, vicepresedinte al PNL, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre importanta Summit-ului PPE care se va desfasura sambata, la Bucuresti, la acest eveniment urmand a lua cuvantul presedintele Klaus Iohannis si candidatul popularilor europeni pentru functia de sef al Comisiei Europene, Manfred Weber.

Adevarul Live, ora 14.00: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020.

Adevarul Live: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020.

Astazi vom afla tintarul meciurilor pana in finala Ligii Campionilor. Tragerea la sorti va incepe la ora 13.00

Tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala va avea loc azi, de la ora 13:00. Nu vor exista capi de serie si extragerea bilelor nu va fi contrololata de nicio regula.

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia: De ce vor secuii autonomie de la Romania, desi Ungaria le-a anulat-o inca din 1876?

In momentul unirii Transilvaniei cu Romania, 1 Decembrie 1918, secuii din Transilvania nu aveau nici urma din autonomia medievala. in 1876, in urma reformei administrative din Regatul Ungariei, parte a Imperiului Austro-ungar, au fost anulate ultimele resturi ale autonomiei secuiesti.

Adevarul Live de la 12.00: Expeditie romaneasca in Himalaya pentru copiii cu boli incurabile

Un roman pleaca in expeditie in Himalaya pentru a le oferi o sansa la viata copiilor care sufera de boli incurabile. Alexandru Tudose va urca in aceasta primavara pe varful Lobuche East din Muntii Himalaya, pentru a atrage atentia asupra situatiei grele in care se afla cei peste 100 de copii ingrijiti de Fundatia Copii in Dificultate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )