Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Educatiei cauta experti pentru evaluarea manualelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei cauta experti pentru evaluarea manualelor

Povestea manualelor scolare, continua cu un nou episod. Ministerul Educatiei a lansat un apel pentru selectia cadrelor didactice in grupurile de lucru care vor evalua proiectele de manuale scolare pentru anul scolar urmator. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Educatiei cauta profesori care sa evalueze manualele scolare

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, joi, printr-un comunicat de presa, declansarea unei proceduri de selectie a cadrelor didactice in vederea constituirii grupurilor de lucru care vor evalua proiectele de manuale scolare.

Ministerul Educatiei anunta ca va da rechizite si echipament pentru sport pentru toti elevii

Toti elevii din Romania vor primi rechizite in intreg anul scolar 2019-2020. Ministerul Educatiei aloca 600 de milioane din buget pentru rechizite si carti scolare, dar si pentru echipamente sportive, a declarat Ecaterina Andronescu intr-o conferinta de presa. Rechizitele vor fi achizitionate in urma unei licitatii publice.

Desi Romania are deja un candidat pentru functia de procuror-sef european, Ministerul Justitiei CAUTA noi candidati. Iar criteriile de selectie DIFERA de cele ale Comisiei

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a candidatilor care vor fi desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror-sef european, se arata intr-un comunicat de pe pagina oficiala a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )