Libnet.ro
UNICEF

12:15

Retrospectiva. Filmele romanesti ale anului 2017 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Retrospectiva. Filmele romanesti ale anului 2017 VIDEO

Anul 2017 a fost unul in care cinematografia romaneasca a excelat. De la documentare istorice la filme artistice, regizorii romani s-au bucurat de succes la festivalurile internationale de film unde atat ei cat si actorii din proiectele lor au primit premii pentru munca depusa. continuă pe Adevărul

Investitiile in actiuni romanesti ale lui Bill Gates au crescut considerabil

Co-fondatorul Microsoft Corporation, Bill Gates, 62 de ani, detine anul acesta, prin organizatia filantropica Bill si Melinda Gates, 1,4% din Fondul Proprietatea, valorand 116 milioane de le.

HOROSCOP 2018: Acestea sunt ZODIILE VEDETA ale anului viitor!

2018 va fi anul surprizelor pentru patru zodii. Astrele vor fi de partea lor, le vor face sa fie in centrul atentiei si le vor da noroc in dragoste. Daca te afli pe aceasta lista, fii sigur ca va fi ce.

Reuters: Incercarile social-democratilor de a schimba legile justitiei s-au desfasurat pe tot parcursul anului 2017, intr-unul din cele mai corupte state din Uniunea Europeana

Mii de romani au protestat duminica, pe o vreme extrem de rece si neprietenoasa, in toata tara, impotriva incercarilor din partea social-democratilor de a revizui sistemul judiciar, informeaza Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )