Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cine va reprezenta Romania la Bienala de la Venetia anul viitor

Adevărul Adevărul,
Cine va reprezenta Romania la Bienala de la Venetia anul viitor

Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Cultural Roman organizeaza un concurs national pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta Romania la Expozitia Internationala de Arta - la Biennale di Venezia 2015, ce se va desfasura in perioada 9 mai si 22 noiembrie. continuă pe Adevărul

Concurs national pentru selectarea proiectelor ce vor reprezenta Romania la Biennale di Venezia 2015

Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Cultural Roman organizeaza un concurs national pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta Romania la Expozitia Internationala de Arta - la Biennale di Venezia 2015, ce se va desfasura in perioada 9 mai si 22 noiembrie.

Ministrul Pricopie anunta ca vrea manuale digitalesi pentru clasele a III-a si a IV-a de anul viitor. Abecedarul inca nu a ajuns la elevii de clasa I

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a spus, joi, la Buzau, ca intentioneaza ca de anul viitor sa introduca manuale digitale si la clasele a III-a si a IV-a, iar profesorii sa fie inclusi in programe de perfectionare pentru a sti cum sa le utilizeze. Deocamdata, ministerul nu a aprobat noile programe scolare care vor sta la baza viitoarelor manuale, iar noul Abecedar destinat elevilor de clasa I nu a ajuns nici acum in scoli.

Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat astazi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%.

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%, potrivit Mediafax.

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%. La produsele din tutun si bauturi alcoolice avem cresteri in.

Mugur Isarescu spune ca alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor

Mugur Isarescu a declarat ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se.

Isarescu: Se va scumpi benzina anul viitor

Benzina se va scumpi anul viitor cu aproximativ 0,3%, in vreme ce alcoolul si tutunul se vor ieftini cu o medie de 0,1%, pentru acestea doua din urma fiind parcurs deja calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )