Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adevarul Live: Cum se va vedea Centenarul in strainatate?Presedintele ICR, despre proiectele din 2018

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Cum se va vedea Centenarul in strainatate?Presedintele ICR, despre proiectele din 2018

Centenarul Marii Uniri va fi sarbatorit in Romania, dar cum va fi promovat in strainatate? Este capabil statul roman sa faca un tur de forta in capitalele europene pentru a arata cum s-a facut Unirea si care este mesajul Bucurestiului legat de evenimentul istoric de acum o suta de ani?. continuă pe Adevărul

Cat de transparent se aloca banii pentru studenti? Raspunde liderul studentilor la Adevarul Live, incepand cu ora 12.00

Presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), Marius Deaconu, va explica incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. cat de transparent este accesul la fondurile, de stat, la care ar trebui sa aiba acces studentii,.

Sfaturi pentru o iarna fara dureri de genunchi, la Adevarul Live de la ora 11.00

Cum ne pregatim corpul pentru sporturile de iarna, dar si cum sa tratam eficient micile sau marile probleme de genunchi capatate la schi sau pur si simplu printr-o miscare gresita? Aflam la Adevarul Live de la ora 11. 00, de la medicul Mihai Baican, specialist in traumatologie sportiva, cu competente in managementul medical al sportivilor si recuperarea acestora.

Adevarul Live, ora 13.00. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, vor explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

Adevarul Live. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, au explicat, la Adevarul Live, modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

Adevarul Live: Halep revine! Simona joaca sambata cu o mare rivala si e la un pas de a da o lovitura financiara

Dupa o vacanta de 57 de zile, in conditiile in care a jucat ultimul meci la 27 octombrie, Simona Halep revine pe teren.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )