Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai iubit dintre teleormaneni

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai iubit dintre teleormaneni

Joi, 1 februarie 2018, Ora 19. 30, Online only - Licitatia patrimoniului scriitorului Zaharia Stancu. A fost un personaj controversat, promovat excesiv in timpul regimului comunist, uitat dupa revolutie, dar greu de neglijat in literatura romana. Este vorba despre Zaharia Stancu, originar din Teleorman, gazetar, poet si romancier de succes, care si-a gasit in mod firesc . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ponta: Dragnea e cel mai puternic politician dupa Nicolae Ceausescu

Deputatul Victor Ponta a precizat marti ca nu s-a mai intamplat ca toate deciziile in PSD sa fie luate de un singur om, sustinand ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea este cel mai.

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

Ponta, ATAC DEVASTATATOR la Dragnea: E cel mai puternic de la CEAUSESCU incoace

Fostul premier Victor Ponta a lansat, marti, un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ponta a afirmat ca liderul social-democrat este cel mai puternic om politic de la presedintele.

Un tanar si-a omorat, din greseala, cel mai bun prieten si apoi s-a sinucis

Zachary Woodcockeste un tanar din Michigan, SUA, care isi sarbataorea cea de-a 21-a zi de nastere alaturi de un grup de prieteni. Tanarul l-a impuscat din greseala pe cel mai bun.

ONU: Romania, printre statele a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050

Romania este printre primele zece tari din Europa de Est a caror populatie va scadea cel mai mult pana in 2050, in timp ce, la nivel global, populatia va creste pana la aproape 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai.

ONU: Romania, intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in 2050

Romania se numara intre primele zece tari din Europa de Est ale caror populatii vor scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai Africii, potrivit unor prospectii ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

FOTO Darren Cahill, cel mai roman dintre australieni. Antrenorul Simonei Halep, trup si suflet alaturi de tricolor

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, este unul dintre cei mai importanti oameni de la Australian Open.

Cel mai mare caz de munca la negru din istoria judetului Gorj s-a incheiat prin clasarea dosarului

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti a clasat dosarul penal al celui mai mare caz de munca la negru din istoria judetului Gorj. in anul 2013, peste 100 de persoane au fost gasite in comuna Turburea in timp ce lucrau fara forme legale la amenajarea unui parc fotovoltaic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )