Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia premierului roman, Valerie Ciolos, concert pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Sotia premierului roman, Valerie Ciolos, concert pentru Cumintenia Pamantului

Valerie Ciolos a cantat sambata seara, pe scena Casei de Cultura din Oradea, cateva piese de pe singurul album din cariera sa, Grace. A fost modul in care Valerie Ciolos, al carei nume de scena este Yohanna Grace, a promovat campania de strangere de fonduri pentru sculptura Cumintenia Pamantului. continuă pe Adevărul

Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat in cadrul unui concert caritabil pentru Cumintenia Pamantului

Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat sambata seara, pe scena Casei de Cultura din Oradea, cateva piese de pe singurul album din cariera sa, Grace, pentru a promova campania de strangere de fonduri pentru sculptura lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, anunta Digi 24. Valerie Ciolos a cantat sub numele sau de scena, Yohanna Grace, multi dintre spectatori nestiind ca este vorba despre sotia premierului.

Sotia premierului Ciolos, recital surpriza pe scena Casei de Cultura din Oradea

Sotia premierului Dacian Ciolos a urcat sambata seara pe scena casei de Cultura din Oradea. Valerie Ciolos a sustinut un concert de muzica culta cu scopul de a promova campania de strangere de fonduri.

Ne-am confruntat cu un fel de val de isterie cu elemente xenofobe. Ni s-a spus ca nu avem dreptul la o opinie. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, despre donatia pentru Cumintenia Pamantului

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la Bucuresti, a declarat ca donatia pe care Ambasada Rusiei a facut-o pentru Cumintenia Pamantului a fost primita de statul roman cu un val de isterie,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )