Libnet.ro
UNICEF

06:15

Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, asculta azi The Deep Sound of Maramures

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, asculta azi The Deep Sound of Maramures

Sunetele stravechi ale Maramuresului, gasite de un antropolog si reinventate electro prin mijloace tehnice contemporane, devin o provocare pentru experti din elita tehnologiei internationale, reuniti, pentru doua zile, la Bucuresti. The Deep Sound of Maramures, un proiect cultural de excelenta, aplaudat la Paris sau Haga, va fi prezentat, in editie speciala, la IAA Global Conference . continuă pe Ceaşca de Cultură

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, pentru prima data in Romania: Cum vede celebrul Woz viitorul blockchain si cat bitcoin detine

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, invitat special la conferinta Globala IAA organizata sub tema Creativity can Change the World, a declarat ca a avut 15 monede bitcoin, dintre care 7 i-au fost furate. Acesta se declara insa un fan al.

VIDEO Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, la Bucuresti: Cu un smartphone in mana, esti mai puternic decat orice supererou

Tehnologia nu cred ca modifica in vreun fel creierul uman, ci creierul uman se adapteaza la mediul in care se afla, iar acum acest mediu este unul al tehnologiei . ) In prezent, cand tii in mana un smartphone, esti mai puternic decat orice supererou din oricare dintre benzile desenate publicate vreodata. Apesi doar pe ecran si faci sa se intample lucruri uimitoare, pe care nu ti le-ai fi putut imagina. Asa a descris cofondatorul Apple, Steve Wozniak, imaginea pe care o are fata de evolutiile tehnologice, intr-o intalnire cu presa tinuta miercuri la Bucuresti.

Steve Wozniak, la prima vizita in Romania: Nu cred ca oamenii sunt sclavii tehnologiei astazi, dar trece nevazuta adictia!

Steve Wozniak, geniul tehnic din spatele primelor produse Apple, a marturisit intr-o scurta intalnire cu jurnalistii, la IAA Global Conference, ca nu se teme de inteligenta artificiala, de faptul ca omul poate ajunge un fel de animal.

Omul caruia Steve Jobs i-a furat revolutia

Steve Wozniak a fondat Apple impreuna cu Steve Jobs si alaturi de-un al treilea om de care a uitat toata lumea. Patru decenii mai tarziu, Wozniak inca este intr-un garaj din Silicon Valley. Steve Wozniak a venit in Romania si a venit ca un zeu. Este o minte de inginer, care a construit primul PC [].

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )