Libnet.ro
UNICEF

21:02

rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017, albumul de fotografie al protestelor din Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017, albumul de fotografie al protestelor din Romania

Prima saptamana a lunii februarie a insemnat cel mai mare protest din istoria post-decembrista a Romaniei. Oameni de toate varstele au dat dovada de un activism civic ce a ocupat primele pagini ale publicatiilor nationale si internationale, iar atmosfera acestor evenimente va fi redata intr-un album publicat la Curtea Veche Publishing, intitulat rezist Pancarte de . continuă pe Ceaşca de Cultură

rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017. Primul album de fotografie al protestelor din Romania

Atmosfera evenimentelor din strada din ultimele zile va fi redata intr-un album publicat la Curtea Veche Publishing, intitulat rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017.

Guvernul a abrogat OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale si desecretizarea stenogramelor. Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial

Guvernul a aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. De asemenea, Ordonanta 13 a fost publicata in Monitorul Oficial.

Albumul de fotografii de la proteste, anulat de editura

Publicarea albumului de fotografie rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017 a fost anulata de Editura Curtea Veche. Acesta a fost disponibil, pentru 24 de ore, in sistemul de precomanda, pe site-ul www. curteaveche. ro, dar pagina a fost stearsa ulterior.

OUG 13 privind modificarea Codului Penal a fost abrogata

ACTUALIZARE 16:17 Ordonanta de urgenta privind abrogarea OUG 13 a fost publicata in Monitorul Oficial *ACTUALIZARE 16:04 Prim-ministrul Sorin Grindeanu a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata astazi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:11 Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. *ACTUALIZARE 14:14 PSD Cluj sustine abrogarea OUG 13 si Guvernul Grindeanu *ACTUALIZARE 13:20 Sedinta de Guvern va avea loc astazi, la ora 14. 00, potrivit unei informatii de presa publicata pe site-ul Guvernului. *ACTUALIZARE 12:57 Monica Macovei: Noua ordonanta trebuie sa abroge in totalitate OUG 13/2017, fara ambiguitati juridice *ACTUALIZARE 12:41 Nicusor Dan cere abrogarea OUG privind codurile si retragerea din Parlament a proiectului privind gratierea *ACTUALIZARE 12:17 Presedintele iCCJ: O prorogare a OUG privind Codurile doar o sa prelungeasca termenul de intrare in vigoare; se doreste abrogare .

OUG 13 privind modificarea Codului Penal a fost abrogata

ACTUALIZARE 18:00 Raluca Turcan despre abrogarea Ordonantei privind Codurile penale: Guvernul recunoaste ca a gresit Decizia Guvernului de a abroga OUG 13/2017 inseamna recunoasterea unei greseli, a declarat, duminica, Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, in cadrul unei conferinte de presa. *ACTUALIZARE 16:17 Ordonanta de urgenta privind abrogarea OUG 13 a fost publicata in Monitorul Oficial *ACTUALIZARE 16:04 Prim-ministrul Sorin Grindeanu a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata astazi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:11 Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. *ACTUALIZARE 14:14 PSD Cluj sustine abrogarea OUG 13 si Guvernul Grindeanu *ACTUALIZARE 13:20 Sedinta de Guvern va avea loc astazi, la ora 14. 00, potrivit unei informatii de presa publicata pe site-ul Guvernului. *ACTUALIZARE 12:57 Monica Macovei: Noua ordonanta trebuie sa abroge in totalitate OUG 13/2017, fara ambiguitati juridice *ACTUALIZARE 12:41 Nicusor Dan cere abrogarea OUG privind codurile si retragerea din Parlament a proiectului privind gratierea *ACTUALIZARE 12:17 Presedintele iCCJ: O prorogare a OUG privind Codurile doar o sa prelungeasca termenul de intrare in vigoare; se doreste abrogare.

Un judecator a dat Guvernului o lectie de drept constitutional: Nu era nicio urgenta in cazul OUG 13. Dezbaterea publica era imperios necesara

Motivele de urgenta invocate de Ministerul Justitiei in OUG 13/2017 de a modifica Codurile Penale sunt criticate de un judecator de la Curtea de Apel, care a sesizat Curtea Constitutionala. Sunt modificari de substanta, straine de ratiunea deciziilor de neconstitutionalitate invocate si de considerentele expuse in acestea, arata magistratii.

Iesenii ies in strada pentru a sasea seara consecutiv. Cel mai mare protest fata de OUG 13/2017 incepe de la ora 17.00

Iesenii se pregatesc de protest pentru a sasea seara consecutiv. Mii de oameni sunt asteptati in Piata Unirii din Iasi sa participe la ceea ce se anunta a fi cel mai mare protest fata de OUG 13/2017.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Criticul de arta Pavel Susara vrea sa faca o expozitie si un album cu pancartele de la protestele fata de OUG 13

Criticul de arta Pavel Susara a declarat pentru News. ro ca inventivitatea si creativitatea pancartelor de la protestele fata de OUG 13 sunt iesite din comun si pot constitui material pentru o expozitie imensa. El a facut apel ca recuzita de la manifestatii sa nu fie aruncata.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, miercuri, o cerere care vizeaza OUG 13. Procurorul general a renuntat la procesul deschis impotriva Guvernului

Curtea de Apel Bucuresti judeca, miercuri, cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a OUG 13 de modificare a Codurilor penale. Totodata, va fi dezbatuta cerere depusa de Asociatia Salvati Bucurestiul prin care se solicita anularea OUG 13.

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )