Libnet.ro
UNICEF

08:30

40 de spectacole din Romania, in Festivalul National de Teatru

Adevărul Adevărul,
40 de spectacole din Romania, in Festivalul National de Teatru

Selectionerul Marina Constantinescu a anuntat ca spectacole de Silviu Purcarete, Andrei Serban, Radu Afrim, Mihai Maniutiu, Yuri Kordonsky se numara intre cele 40 de selectionate la cea de-a 26-a editie a Festivalului National de Teatru FNT), care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 21 - 30 octombrie, si la care vor fi invitate patru productii straine. continuă pe Adevărul

Business report: Ce schimbari aduce 1 iulie 2016 in buzunarele romanilor; O noua practica bancara: Tichete cadou contra credite; Firmele din Romania cu actionariat britanic au 2% din totalul salariatilor din mediul privat

Ghidul pentru imprumuturi responsabile. La ce sa te astepti cand iei un. Povestea restaurantului comunist din Alexandria inchis de ISU dupa Colectiv, dar listat la BVB si cu buget aprobat de Guvern. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) a elaborat.

Noul impozit forfetar sperie firmele mici din Romania

Noul impozit forfetar a ajuns spaima firmelor mici din Romania. Pesedintele ANAT spune ca impozitul specific in turism ar trebui sa ieftineasca pachetele turistice.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

Opt televiziuni in limba maghiara pe piata din Romania. Producatorul Rambo, Total Recall si Terminator 3, cel care vrea sa licentieze

Opt posturi in limba maghiara ar urma sa aparea pe piata din Romania. Chilii TV, Izaura TV, Joy TV, Kiwi TV, Mozi+, Prime, Super TV 2, Zenebuti sunt cele opt programe pe care un producator de la.

Doua firme din Romania si una din Spania, finalistii concursului de arhitectura pentru amenajarea Muzeului National de Istorie a Romaniei

Muzeul National de Istorie a Romaniei a anuntat, vineri, finalistii concursului de arhitectura pentru amenajarea si consolidarea cladirii de pe Calea Victorie,i unde muzeul isi desfasoara activitatea. Este vorda despre doua firme romanesti si una din Spania: STARH - Arhitectura, Constructii, Design SRL Florian Stanciu - Romania); AWA-A Sergio Walter Martinez Nieto - Spania) si SC STUDIO - EST PARTNERS SRL Alexandru Ion Muntean - Romania), potrivit Agerpres.

Comunitatea media - propunere de a reglementare a presei din Romania

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), solicita, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis, sprijinul acestuia in crearea Comunitatii media, care sa puna la dispozitia noului Legislativ solutii pentru sustinerea presei si ulterior sa monitorizeze implementarea acestora.

O descoperire cutremuratoare intr-un cimitir din Romania starneste controverse

Artefactele sunt vechi de circa doua milenii, iar la momentul descoperirii lor s-a crezut fie ca ar fi vorba despre un efect al hazardului, fie ca oalele horror ar fi parte a unui ritual pagan sangeros.

Coface: Impactul Brexit asupra mediului de afaceri din Romania, destul de redus. Firmele cu actionariat din Marea Britanie au 2% din totalul salariatilor

O pondere de 51,9% dintre britanicii au optat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in urma unui referendum de saptamana trecuta, Desi aceasta decizie naste foarte multe incertitudini, iar impactul indirect pe termen mediu si lung este foarte greu de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )