Libnet.ro
UNICEF

14:30

INTERVIU Coregraful Helmut Sturmer aduce lumea lui Urmuz de la Timisoara la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Coregraful Helmut Sturmer aduce lumea lui Urmuz de la Timisoara la Bucuresti

La Festivalul National de Teatru, il puteti vedea pe marele scenograf Helmut Sturmer in rara calitate de regizor. El a montat Fuchsiada dupa Urmuz, o instalatie teatrala, la Teatrul German de Stat din Timisoara, avandu-l ca asistent de lux pe Silviu Purcarete, pe muzica originala compusa de Vasile Sirli. Spectacolul se joaca in FNT, cu doua reprezentatii, miercuri si joi, de la ora 20. 30, la Sala Majestic a Teatrului Odeon. continuă pe Adevărul

INTERVIURILE FNT. Helmut Sturmer si Urmuz

La Festivalul National de Teatru, il puteti vedea pe marele scenograf Helmut Sturmer in rara calitate de regizor. El a montat Fuchsiada dupa Urmuz, o instalatie teatrala, la Teatrul German de Stat din Timisoara, avandu-l ca asistent de lux pe Silviu Purcarete, pe muzica originala compusa de Vasile Sirli. Spectacolul se joaca in FNT, cu doua reprezentatii, miercuri si joi, de la ora 20. 30, la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

INTERVIURILE FNT. Lumea scenografului Helmut Sturmer s-a aratat la Adevarul Live

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati scenografi romani, cu o bogata activitate in tara si peste hotare, Helmut Sturmer este invitatul Interviurilor FNT la Adevarul Live, de la ora 14.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )