Libnet.ro
UNICEF

16:00

INTERVIURILE FNT. Helmut Sturmer si Urmuz

Adevărul Adevărul,
INTERVIURILE FNT. Helmut Sturmer si Urmuz

La Festivalul National de Teatru, il puteti vedea pe marele scenograf Helmut Sturmer in rara calitate de regizor. El a montat Fuchsiada dupa Urmuz, o instalatie teatrala, la Teatrul German de Stat din Timisoara, avandu-l ca asistent de lux pe Silviu Purcarete, pe muzica originala compusa de Vasile Sirli. Spectacolul se joaca in FNT, cu doua reprezentatii, miercuri si joi, de la ora 20. 30, la Sala Majestic a Teatrului Odeon. continuă pe Adevărul

INTERVIU Coregraful Helmut Sturmer aduce lumea lui Urmuz de la Timisoara la Bucuresti

La Festivalul National de Teatru, il puteti vedea pe marele scenograf Helmut Sturmer in rara calitate de regizor. El a montat Fuchsiada dupa Urmuz, o instalatie teatrala, la Teatrul German de Stat din Timisoara, avandu-l ca asistent de lux pe Silviu Purcarete, pe muzica originala compusa de Vasile Sirli. Spectacolul se joaca in FNT, cu doua reprezentatii, miercuri si joi, de la ora 20. 30, la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

INTERVIURILE FNT. Lumea scenografului Helmut Sturmer s-a aratat la Adevarul Live

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati scenografi romani, cu o bogata activitate in tara si peste hotare, Helmut Sturmer este invitatul Interviurilor FNT la Adevarul Live, de la ora 14.

INTERVIURILE FNT. Anca Hanu si Ionut Caras, despre teatrul clujean, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Doi tineri actori ai Nationalului clujean vin la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11. Anca Hanu si Ionut Caras dau viata unor personaje in doua spectacole pe care TNCN le propune in cadrul Festivalului National de Teatru, respectiv Clasa noastra si Linoleum.

INTERVIURILE FNT. Ion Rizea si Claudia Ieremia fac scene dintr-o casnicie la Adevarul Live, de la ora 11.00

Actorii Claudia Ieremia si Ian Rizea, de la Teatrul National din Timisoara, protagonisti ai mai multor spectacole de succes, printre care si Scene dintr-o casnicie, debutul in regia de teatru al lui Radu Jude, sunt invitati la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11.

INTERVIURILE FNT. Actrita Oana Pellea, despre relatia dintre generatii, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Actrita Oana Pellea este protagonista in spectacolul Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice, care va avea doua reprezentatii in cadrul FNT: pe 25 si 26 octombrie, la Sala Studio a Teatrului Metropolis.

INTERVIURILE FNT. Actrita Oana Pellea, despre relatia dintre generatii: Optimismul meu vine din inconstienta

Actrita Oana Pellea este protagonista in spectacolul Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice, care va avea doua reprezentatii in cadrul FNT: pe 25 si 26 octombrie, la Sala Studio a Teatrului Metropolis.

ştiri din Cultura

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )