Libnet.ro
UNICEF

23:30

Interviurile FNT. Transmutatiile lui Dragos Buhagiar, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT. Transmutatiile lui Dragos Buhagiar, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Dragos Buhagiar va fi prezent in cadrul Festivalului National de Teatru cu doua sepctacole in care semneaza scenografia, respectiv Iulius Cezar T. Cluj) si Cafeneaua T. Iasi), ambele in regia lui Silviu Purcarete, dar si cu o expozitie personala, venisata la Muzeul National de Arta al Romaniei. continuă pe Adevărul

Scenograful Dragos Buhagiar: Ca si viata noastra, scenografia are un drum voios catre moarte VIDEO

In Festivalul National de Teatru, care incepe vineri, sunt doua spectacole a caror scenografie poarta semnatura lui Dragos Buhagiar, Cafeneaua, montare a Teatrului National din Iasi, pe care o puteti vedea pe 26 octombrie, la Opera Nationala Bucuresti, si Iulius Caesar, pus in scena la Teatrul Maghiar din Cluj programat in FNT pe 25 octombrie la Teatrul National Bucuresti), ambele in regia lui Silviu Purcarete.

INTERVIURILE FNT Ilona Brezoianu si Lia Bugnar, fetele din curcubeu, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Incepand de astazi si pana pe 31 octombrie, Adevarul Live prezinta, de luni pana vineri, de la orele 11 si 14, Interviurile FNT, o serie de intalniri speciale cu importanti oameni de teatru, in preambulul Festivalului National de Teatru 21-30 octombrie), cel mai important eveniment dedicat teatrului romanesc.

INTERVIURILE FNT Actrita Cerasela Iosifescu, despre Obsesiile unei bipolare, de la ora 14.00, la Adevarul Live

Pe 21 si 24 octombrie, de la orele 20. 00 si, respectiv, 22. 00, la ARCUB Hanul Gabroveni, actrita Cerasela Iosifescu va juca in spectacolul Obsesii, in regia lui Yannis Paraskevopoulos, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Cerasela Iosifescu se va afla de la ora 14. 00,n studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre personajul pe care il interpreteaza in spectacol.

Interviurile FNT. Marius Manole, in studioul Adevarul Live, de la ora 11.00

Marius Manole nu are nevoie de multe prezentari. Unul dintre cei mai prolifici si mai inzestrati actori ai noii generatii, s-a remarcat prin numeroase roluri de compozitie, inzeci de spectacole atat in Bucuresti, cat si in tara, in teatrul de stat sau in teatrul independent.

Festivalul National de Teatru, prezentat la Adevarul live VIDEO

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul National de Teatru si Adevarul continua seria interviurilor FNT de la Adevarul live. Mari personalitati teatrale, implicate in editia a 26-a a Festivalului, vor putea fi urmarite in perioada 17 28 octombrie, de luni pana vineri, intre orele 11. 00 si 14.

Theodor Soptelea si Vlad Balan va vor ademeni in Valea Muta, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorii Theodor Soptelea 18 ani) si Vlad Balan 23 de ani), protagonistii miniseriei Valea Muta, sunt invitati la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde vor povesti cum a fost prima experienta in fata camerelor de filmat, vor dezvalui detalii de culise si ne vor explica de ce ar trebui sa urmarim noua productie HBO.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Adevarul Live, ora 13:00: Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, despre secretele si provocarile unui post de radio

Interviu Vlad Craioveanu. Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, realizatorii programului Be Smart, de la Smart FM, vin la Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a discuta despre provocarile meseriei de moderator radio, pentru a povesti intamplari din carierele lor, dar si pentru a-si prezenta planurile de viitor.

ANIVERSARE Dirijorul Horia Andreescu, de la ora 15.30, la Adevarul Live. Artistul implineste 70 de ani pe 18 octombrie

Pe 18 octombrie, dirijorul Horia Andreescu implineste 70 de ani. Artistul se va afla, de la ora 15. 30, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre prestigioasa sa cariera. Filarmonica George Enescu il aniverseaza pe dirijorul permanent al institutiei, prin doua concerte aniversare Horia Andreescu 70: joi si vineri, pe 20 si 21 octombrie, de la ora 19. in program: Suita nr. 2, de Enescu si Simfonia nr. 9, de Beethoven.

INTERVIURILE FNT. Regizorul Dragos Galgotiu si lumea viselor lui Kafka: Nu mai este clara granita dintre teatru si divertisment

Lumea lui Kafka este prezenta anul acesta in Festivalul National de Teatru prin intermediul spectacolului Kafka. 5 vise, regizat de Dragos Galgotiu, la Teatrul Odeon din Bucuresti, spectacol care va fi prezentat in cadrul festivalului pe 28 si 29 octombrie, de la ora 18.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )