Libnet.ro
UNICEF

07:16

Artistii autohtoni cer ajutor din partea posturilor de radio si tv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Artistii autohtoni cer ajutor din partea posturilor de radio si tv

Artistii sunt printre cele mai lovite categorii sociale de actuala stare de fapt, din punct de vedere financiar, in conditiile in care manifestarile culturale au fost suspendate in totalitate. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Cristea, mesaj pentru mama adoptiva, chiar de ziua ei. Sute de reactii din partea fanilor

Vedeta a postat recent un mesaj pentru Paula, cu ocazia zilei sale de nastere. Aceasta a avut grija de ea inca de cand era mica, a rasfatat-o si a introdus-o in televiziune. Gabriela Cristea, mesaj pentru mama adoptiva Vedeta a transmis un mesaj pentru mama ei adoptiva, pe care o indrageste de atata timp. Pe .

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Ajutor din partea Directiei de Asistenta Sociala pentru persoanele izolate la domiciliu. Unde puteti suna

Conform dispozitiei Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei prin Directia de Asistenta Sociala, zilnic, se ia legatura telefonic cu persoanele izolate din municipiul Calarasi pentru a le afla nevoile.

BRAT: Sprijin din partea autoritatilor pentru editorii legitimi de presa scrisa si online, in contextul crizei generate de COVID-19

Starea de urgenta si masurile stabilite de autoritati in vederea stoparii epidemiei de COVID-19 au un impact negativ major asupra industriei legitime de presa din Romania, in special in cazul presei scrise si a mediului online legitim, auditat, care.

Apel la unitate din partea lui Novak Djokovic: Ma rog pentru sanatatea voastra

Liderul mondial din tenisul masculin Novak Djokovic a lansat un apel la unitate pentru intreaga lume in lupta contra coronavirus.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )