Libnet.ro
UNICEF

20:17

Festivalul National de Teatru - ON AIR la Radio Romania Cultural

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Festivalul National de Teatru - ON AIR la Radio Romania Cultural

Radio Romania continua seria sectiunilor ON AIR ale Festivalului National de Teatru printr-o exceptionala selectie radiofonica, difuzata in perioada 19-29 octombrie 2018, la Radio Romania Cultural. Pe frecventele din toata tara si pe radioromaniacultural ro, veti putea asculta spectacole ce vor reprezenta alternativa radiofonica a unor montari aflate in selectia finala a festivalului. De asemenea, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Interviurile FNT: Ion Caramitru deschide Festivalul National de Teatru, in studioul Adevarul Live, de la ora 15.00

Astazi, cand se deschide Festivalul National de Teatru 19-29 octombrie), Ion Caramitru inaugureaza acest eveniment in studioul Adevarul Live, de la ora 15. Presedintele UNITER si directorul Teatrului National Bucuresti va vorbi despre importanta acestui eveniment pentru publicul indragostit de arta Thalia.

Interviurile FNT: Felix Alexa, invitat la Adevarul Live, de la ora 13.00. Regizorul aduce Orchestra Titanic si Scufita rosie in Festivalul National de Teatru

Adevarul continua astazi, de la ora 13. 00, seria de interviuri de la Adevarul Live 15 - 30 octombrie) cu invitatul Felix Alexa, care are selectionate, in cadrul Festivalului National de Teatru 19-29 octombrie), doua spectacole Orchestra Titanic si Scufita rosie.

Domnisoara Julie de Strindberg de la celebrul Schaubuhne din Berlin deschide Festivalul National de Teatru VIDEO

In aceasta seara, se deschide cea de-a 28-a editie a Festivalului National de Teatru, un adevarat maraton in lumea Thaliei, care include 100 de evenimente propuse publicului in 11 zile de festival 19-29 octombrie).

Eric-Emmanuel Schmitt, in studioul Radio Romania Cultural

Scriitorul Eric-Emmanuel Schmitt este invitatul Ioanei Baldea Constantinescu in emisiunea Orasul vorbeste de joi, 25 octombrie, intr-un interviu, in direct, la Radio Romania Cultural. Celebrul scriitor si dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt se va afla la Bucuresti, in perioada 2426 octombrie, la invitatia Editurii Humanitas Fiction si a Festivalului National de Teatru FNT), cu prilejul premierei spectacolului .

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )