Libnet.ro
UNICEF

01:05

De 1 iunie, muzica mare pentru cei mici

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De 1 iunie, muzica mare pentru cei mici

Mari muzicieni romani au raspuns invitatiei Radio Romania Muzical de a explica marea muzica celor mici: un cadou de 1 iunie pentru toti copiii. Luni, 1 iunie, incepand cu ora 10:00, din jumatate in jumatate de ora, mari muzicieni romani apar in materiale video pe contul Facebook Radio Romania Muzical, pentru a le explica copiilor . continuă pe Ceaşca de Cultură

Amenda de pana la 2.500 de lei pentru cei care nu poarta masca peste nas

Amenzile pentru cei care nu respecta legea si anume pentru cei care nu poarta masca in mod corect, deasupra gurii si a nasului, sunt cuprinse intre 500 si 2. 500 de lei.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

MARCEL CIOLACU: PSD nu mai poate fi confiscat pentru interese mici de grup

Liderul Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este normal sa existe concurenta intr-un partid mare inaintea unor alegeri interne, dar sustine ca nu exista tensiuni in interiorul PSD.

Raed Arafat: Masura izolarii la domiciliu, timp de 14 zile, ramane in vigoare pentru cei care se intorc in tara

Secretarul de stat Raed Arafat a facut cateva precizari in legatura cu noile masuri de relaxare anuntate joi de presedintele Klaus Iohannis. El spune ca regulile vor fi detaliate dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )