Libnet.ro
UNICEF

16:30

AVANPREMIERA. Fragment din volumul Orice om ii este teama.Un partid, doi ani si trei premieri, de Radu Paraschivescu

Adevărul Adevărul,
AVANPREMIERA. Fragment din volumul Orice om ii este teama.Un partid, doi ani si trei premieri, de Radu Paraschivescu

Marti, de la ora 19. 00, la libraria Humanitas de la Cisimgiu, scriitorul Radu Paraschivescu lanseaza volumul Orice om ii este teama. Un partid, doi ani si trei premieri. Cartea va fi lansata si la Targul International de carte Gaudeamus, sambata, 17 noiembrie, de la ora 15. Adevarul prezinta in avanpremiera, un fragment din cartea semnata de Paraschivescu. continuă pe Adevărul

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Nutritionistul Mihaela Bilic, totul despreinfometare:Volumul muschilor este in legatura directa cu variatiile in alimentatie

Nutritionistul Mihaela Bilicspune ca infomentarea nu este o solutie pentru cei care vor sa piarda kilogramele in plus, deoarece metoda duce la pierderea muschilor nu a grasimii. Nimic nu e mai rapid.

Donald Tusk ii someaza pe polonezi sa-si bage mintile in cap cu privire la iesirea din UE: Riscul este MORTAL de serios!

Amenintare fara precedent la adresa Poloniei cu privire la o eventuala iesire a tarii din Uniunea Europeana, pe modelul Marii Britanii. Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a somat pe liderii.

Simona Halep, Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest din Timisoara: Tenismena este un ambasador de prim rang al Romaniei in lume

Universitatea de Vest din Timisoara pretuieste excelenta, ca rezultat gradual si permanent al efortului de a fi mai bun. in demersul sau de recunoastere a valorilor Romaniei, UVT va acorda, in 23 noiembrie,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )