Libnet.ro
UNICEF

20:45

Regizorul Radu Muntean, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T

Adevărul Adevărul,
Regizorul Radu Muntean, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T

Regizorul Radu Muntean vorbeste, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T, care o are inprim plan pe Alice Tarpan Andra Guti), de aproape 17 ani, urmarind relatia acesteia cu mama sa adoptiva,Bogdana Mihaela Sirbu). continuă pe Adevărul

Regizorul Radu Muntean vorbeste, de la ora 14.00, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T

Regizorul Radu Muntean vine, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T, care o are inprim plan pe Alice Tarpan Andra Guti), de aproape 17 ani, urmarind relatia acesteia cu mama sa adoptiva,Bogdana Mihaela Sirbu).

Les Films de Cannes a Bucarest. Cineastul Cristian Mungiu, de la ora 14.00, la Adevarul Live, despre legea cinematografiei si dezbaterile din festival

Regizorul Cristian Mungiu vine, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre legea cinematografiei si despre dezbaterile ce vor avea loc marti si joi cu privire la acest subiect, in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest.

Criticul de film Andrei Tanasescu, despre cinematografia romaneasca si cele mai noi productii,de la 12.00, la Adevarul Live

Crtiicul de film Andrei Tanasescu vine marti, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre cinematografia romaneasca de astazi, inclusiv despre avanpremierele romanesti care se vad zilele acestea in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest.

Interviurile FNT. Scriitorul Eric-Emmanuel Schmitt vine de la ora 13.00, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre Copilul lui Noe

Scriitorul francez Eric-Emmanuel Schmitt vine, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Copilul lui Noecartea sa care a fost transpusa pe scena de regizoarea Chris Simion-Mercurian, spectacol selectionat in cadrul Festivalului National de Teatru.

Interviurile FNT Alexandru Darie si Serban Pavlu il aduc, de la ora 13.00, pe Coriolanus, in studioul Adevarul Live

Adevarul continua seria de interviuri de la Adevarul Live , de la ora 13. 00, cu invitatii Alexandru Darie si Serban Pavlu, care vor vorbi despre premiera spectacolului Coriolanus de William Shakeaspeare din cadrul Festivalului National de Teatru 19-29 octombrie).

Pe cine avantajeaza legea offshore si legea privind combaterea spalarii banilor? Raspunde Remus Borza, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Parlamentul a transat, miercuri, doua legi de importanta cruciala: legea offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, si legea privind combaterea spalarii banilor, care transpune o directiva europeana. Pe cine avantajeaza aceste legi ne spune, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, deputatul independent Remus Borza.

Adevarul Live. Remus Borza: Pe cine avantajeaza legea offshore si legea privind combaterea spalarii banilor

Parlamentul a transat, miercuri, doua legi de importanta cruciala: legea offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, si legea privind combaterea spalarii banilor, care transpune o directiva europeana. Pe cine avantajeaza aceste legi ne-a spus, la Adevarul Live, deputatul independent Remus Borza.

Interviurile FNT Regizorii Catinca Draganescu si Zoltan Balasz, prezenti de la ora 13.00, la Adevarul Live

Regizorii Catinca Draganescu si Zoltan Balasz, care au trei spectacole selectionate in cadrul Festivalului National de Teatru, sunt invitati de la ora 13. 00, in studioul Adevarul Live. in umbra marelui plan si Bun de export sunt puse in scena de Catinca Draganescu, iar Gardenia e montat de Zoltan Balasz.

Interviurile FNT Constelatiile Anei Ularu, de la ora 12.30, la Adevarul Live

Actrita Ana Ularu, care joaca in spectacolul Constelatii in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), va fi prezenta astazi, de la ora 12. 30, in studioul Adevarul Live.

Andrian Candu, in exclusivitate la Adevarul Live, ora 20.00, despre alegerile parlamentare de la Chisinau si de ce UE critica guvernarea democratilor

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, democratul Andrian Candu, ofera un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, in care va vorbi despre ultimele evenimente politice de la Chisinau, dar si despre alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )