Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Simona Halep, subiect al unui documentar regizat de Radu Muntean

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, subiect al unui documentar regizat de Radu Muntean

Filmarile documentarului despre Simona Halep, realizat de regizorul Radu Muntean, au avut loc in Dubai, inainte de startul noului sezon, iar Simona a postat pe o retea sociala un prim trailer, in care vorbeste despre visul de a castiga Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie .

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala.

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Asta o face pe Simona Halep sa zambeasca inainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sala FOTO

Simona Halep trage tare pentru a fi in forma la startul primului turneu de Mare Slem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta in competitie in noaptea de luni spre marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor inca de vineri.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: imi doresc foarte mult sa castig, dar va fi foarte dificil

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa, duminica, la Melbourne, inaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din Romania reiterandu-si dorinta de a castiga un nou titlu de Grand Slam, dupa cele de la Roland Garros si Wimbledon.

Simona Halep si cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: Eu nu glumeam inainte sa-l cunosc pe el

Simona Halep a vorbit despre relatia cu Darren Cahill, antrenorul care a revenit in echipa ei dupa o pauza de un an, dezvaluind cum a schimbat-o colaborarea cu tehnicianul australian. Jucatoarea din Constanta a declarat ca in trecut nu glumea atunci cand se afla pe terenul de tenis, iar dupa un esec ramanea suparata timp de trei zile.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Simona Halep a ajuns la Melbourne. Imagini de la primul antrenament

Simona Halep a intrat in linie dreapta cu pregatirea participarii la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )