Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vizita Papei Francisc in Romania certificat de europenitate

Adevărul Adevărul,
Vizita Papei Francisc in Romania certificat de europenitate

Europa, ca substanta civilizationala, ca matrice a exploziei crestinismului si filosofiei, ca laborator al democratiei si al bunastarii sociale, e un spatiu devenit comun in istoria recenta prin participarea a cat mai multor persoane la masa drepturilor si libertatilor cetatenesti. continuă pe Adevărul

Masuri de securitate deosebite pentru vizita Papei Francisc in Romania

Desi mai sunt doua luni pana la vizita Papei Francisc la Bucuresti serviciile secrete sunt deja in alerta. Asta pentru ca sosirea la Bucuresti a Sfantului Parinte impune un protocol de securitate de cel mai inalt grad, identic cu cel intalnit la o vizita a presedintelui Statelor Unite.

Cat ne costa vizita Papei Francisc in Romania: suma fabuloasa scoasa din rezerva bugetara

Pe ordinea de zi a celei mai recente sedinte de guvern, a fost introdusa o hotarare pentru finantarea vizitei Papei Francisc in Romania. in speranta ca suma fabuloasa stabilita de guvern va fi folosita doar in scopuri nobile, alianta PSD-ALDE a stabilit ca vor fi scoase din rezerva bugetara a tarii noua milioane de lei.

Milioane de lei pentru vizita Papei Francisc: ce va face Guvernul cu banii

Guvernul va discuta in sedinta de pe ordinea de zi un proiect care prevede suplimentarea bugetului pentru vizita Papei Francisc in Romania. Potrivit proiectului de hotarare, va fi suplimentat bugetul Secretariatului General al Guvernului din Fondul de rezerva bugetara, cu suma de noua milioane de lei, pentru vizita Papei in Romania. Pentru acoperirea unor cheltuieli [] .

Guvernul va scoate de la rezerva bugetara 9 milioane de lei pentru vizita Papei in Romania

Guvernul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri o hotarare care prevede scoaterea de la Fondul de rezerva bugetara a sumei de 9 milioane de lei, pentru finantarea cheltuielilor de protocol, ca urmare a vizitei pe care Papa Francisc o va efectua in Romania.

Biserica Ortodoxa Bulgara refuza sa ia parte la evenimentele prevazute cu prilejul vizitei Papei Francisc la Sofia

Biserica Ortodoxa Bulgara a anuntat miercuri ca nu va participa la evenimentele prevazute cu prilejul vizitei Papei Francisc la Sofia si nici nu va organiza servicii religioase comune, relateaza The Sofia Globe.

PENTRU CHELTUIELI DESTINATE VIZITEI PAPEI FRANCISC: Guvernul a suplimentat cu 9 milioane lei bugetul SGG

Executivul a aprobat, astazi, suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului cu 9 milioane de lei, fonduri destinate Secretariatului de Stat pentru Culte, in contextul vizitei in Romania a Papei Francisc.

Vizita Papei, test pentru serviciile romanesti

Un incident grav in care a fost implicat Papa Francisc a pus pe jar autoritatile romane. in timpul calatoriei din Maroc, un barbat din public a reusit sa treaca de cordonul de securitate si sa ajunga la un.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )