Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cat a costat cea mai scumpa sculptura - Rabbit a lui Jeff Koons. Opera fusese scoasa recent la licitatie, la Christies

Adevărul Adevărul,
Cat a costat cea mai scumpa sculptura - Rabbit a lui Jeff Koons. Opera fusese scoasa recent la licitatie, la Christies

Un iepure din otel inoxidabil sculptat de Jeff Koons si inalt de 91 cm a devenit cea mai scumpa lucrare realizata de un artist in viata vanduta la o expozitie, licitata de Christies cu suma record de 91, 1 milioane de dolari, anunta CNN. continuă pe Adevărul

Cum justifica Petre Daea preturile mari la cartofi: S-au recoltat anul trecut si costa depozitarea / La Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat la noi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, justifica pretul mare al cartofilor prin faptul ca productia este de anul trecut si exista costuri de depozitare. El spune insa ca la Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat in Romania. Din categoria marfurilor alimentare, cel mai mult s-au scumpit in aprilie cartofii, cu 32,33%, comparativ cu decembrie 2018.

Daea, intrebat despre preturile mari la cartofi: Cartoful e de anul trecut. Piata la Bruxelles este de trei ori mai scumpa decat in Romania

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, intrebat despre pretul mare al cartofilor, ca pretul suplimentar vine din faptul ca sunt cartofi de anul trecut si exista costuri de depozitare, el referindu-se apoi la rosii, dar si la faptul ca la Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat in Romania.

A murit Grumpy Cat! Cea mai cunoscuta pisica de pe internet avea doar sapte ani

Cea mai cunoscuta pisica din lume a murit. Grumpy Cat, devenita celebra datorita fetei sale, avea doar sapte ani. Anuntul a fost facut pe Instagram de stapanii felinei. Animalul, care avea.

Jandarmerita de aur. Cine este cea mai buna tragatoare din Ministerul de interne

O jandarmerita din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a cucerit medalia de aur la faza nationala a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. in plus, tanara in varsta de 30 de ani a reusit ca alaturi de colegii sai din tara sa aduca echipa Jandarmeriei Romane pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Ce se intampla daca iti lasi telefonul la iNCARCAT toata noaptea. Cea mai mare GRESEALA!

Daca te numeri printre cei care isi lasa telefonul la incarcat noaptea, dupa ce te bagi in pat, faci cea mai mare greseala.

Sondaj: institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Ce ii nemultumeste pe romani

Romanii si-au cam pierdut increderea in clasa politica, dar asta nu inseamna ca nu exista si institutii care sunt vazute cu ochi buni. Multi romani sunt sceptici cu privire la viitorul tarii si considera ca Romania merge intr-o directie gresita. Totusi, norii nu sunt atat de negri si inca mai exista institutii in care romanii [] .

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Coreea de Nord anunta ca se confrunta cu cea mai severa seceta din ultimele patru decenii

Autoritatile din Coreea de Nord au anuntat ca tara este afectata de cea mai severa seceta din ultimele patru decenii, in contextul in care un raport al mai multor agentii ONU a indicat ca aproximativ 10 milioane de nord-coreeni se confrunta cu lipsuri alimentare grave, informeaza Mediafax, citand postul ABC News.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )