Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cristian Teodorescu, seful contestatarilor din Uniunea Scriitorilor, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Cristian Teodorescu, seful contestatarilor din Uniunea Scriitorilor, la Adevarul Live

Astazi, 23 martie, de la ora 13. 00, prozatorul Cristian Teodorescu, ales de Grupul de Reforma a USR ca lider, este invitat la Adevarul Live, pentru a-si sustine punctul de vedere asupra conflictului din Uniunea Scriitorilor, intr-o discutie cu jurnalistul Florin Ghioca. continuă pe Adevărul

Puci la Uniunea Scriitorilor. Azi, pucistii au fost exclusi din USR de liderul Nicolae Manolescu

Conducerea Uniunii Scriitorilor din Romania USR) este disputata de doua grupuri din Uniune, unul care il sustine pe Nicolae Manolescu, cel care detine actuala functie de conducere a institutiei, iar celalalt grup, aflat in minoritate, reprezentat de scriitori care il sustin pe Cristian Teodorescu drept noul lider al institutiei.

Uniunea Scriitorilor se muta pe Facebook?

Nu sunt membru al Uniunii Scriitorilor, nici nu voi fi, asa ca pot scrie cu detasare, dar si cu tristete despre ceea ce, de catva timp, a ajuns in presa sub genericul scandal la Uniunea Scriitorilor. Ca totdeauna in asemenea imprejurari, s-au constituit tabere si suporteri. Din pacate, toata lumea are de pierdut din povestea asta.

Scandalul de la Uniunea Scriitorilor: Cristian Teodorescu, la Adevarul Live, despre puci si razboiul cu Nicolae Manolescu

Scandalul din sanul Uniunii Scriitorilor este pe cale sa ia noi forme, dupa ce conducerea institutiei a acuzat un puci din partea unui grup de scriitori.

Scandal in sanul scriitorilor. Manolescu e convins ca pucistii nu au nicio sansa

Noi dezvaluiri in conflictul care-a dat in clocot din Uniunea Scriitorilor din Romania USR) au fost facute azi, 22 martie, intr-o intalnire cu jurnalistii, de presedintele in functie Nicolae Manolescu, care i-a definit pe protestatari ca fiind niste derbedei, huligani si scandalagii.

Uniunea Scriitorilor: acuzatii de puci si excluderi in grup

Tinerii scriitori nu se simt reprezentati de Uniunea Scriitorilor din Romania, spune Florin Iaru, unul dintre autorii exclusi, luni, din asociatia care, acuza acesta, primeste in sanul ei persoane care nu scriu nimic memorabil, dar beneficiaza de pensia speciala stabilita de lege. in replica, scriitorul Petru Cimpoesu spune ca USR nu poate sa ii multumeasca pe toti cei care ar vrea sa intre in istoria literara a Romaniei.

Achim Irimescu: Romania va avea cea mai mare subventie pe cap de bovina din Uniunea Europeana

Subventia pe cap de bovina acordata in Romania va fi cea mai mare din Uniunea Europeana. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca va depasi 300 de euro pe cap de animal.

VIDEO Mark Zuckerberg s-a intalnit la Beijing cu seful propagandei din China

Fondatorul si directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg a avut o intalnire cu seful propagandei din China, in contextul in care autoritatile de la Beijing strang surubul in privinta utilizarii internetului, scrie The Guardian.

Noul presedinte al Uniunii Scriitorilor a fost deja exclus de Nicolae Manolescu. Pucistii se vor duce cu actele la Tribunal

Scandalul din Uniunea Scriitorilor din Romania USR) a ajuns la cutite: duminica, pucistii au ales o noua conducere a sindicatului, in frunte cu prozatorul Cristian Teodorescu. Prin urmare, azi-dimineata, pe 21 martie, chiar de ziua poeziei, presedintele Nicolae Manolescu i-a excomunicat pe turbulenti.

Scandal in Uniunea Scriitorilor: 11 scriitori dati afara

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei conduceri a USR, respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru,.

Razboiul de la Uniunea Scriitorilor, in instanta

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a afirmat marti ca va contesta in justitie inscrierea, la judecatorie, a statutului de catre reprezentantii auto-declaratei conduceri a USR, transmite Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )