Libnet.ro
UNICEF

14:47

Cuza Voda, cel mai mare conducator pe care l-a avut Romania

Adevărul Adevărul,
Cuza Voda, cel mai mare conducator pe care l-a avut Romania

Acum 160 de ani, la Iasi, in capitala Moldovei ciopartite de Imperiul Tarist, avea loc alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca si domnitor al Moldovei. Peste doar cateva zile, la Bucuresti, in prezenta a zeci de mii de romani, adunarea Ad-Hoc din Tara Romaneasca avea sa faca acelasi lucru. Dar nu asta a contat atat de mult cat intensitatea domniei lui Cuza care a impus cu forta reforme ce la acele vremuri era de neconceput. continuă pe Adevărul

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

NASA a facut anuntul: Acesta este cel mai mare PERICOL!

Chiar si pentru cei care zboara frecvent cu avionul, stiind pe de rost procedurile, anuntul NASA a constituit o surpriza. Nimeni nu a spus asta pana acum, cu o asa claritate. Din pacate, de fiecare data cand.

Romania importa masiv energie electrica, la cel mai mare pret din regiune

Romania importa joi dimineata peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit.

IN ROMANIA: Pretul energiei, cel mai mare din regiune

Romania importa, azi dimineata, peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national, postate in timp real pe site-ul Transelectrica.

Subiectele zilei: Cel mai mare ziar elvetian: Guvernul coruptilor prezideaza Consiliul UE; Statiunea unde mormanele de gunoaie sunt mai nalte dect muntele; Practici abuzive n cazul copiilor cu dizabilitati, prezentate ca avnd avizul Ministerului Educatie

Scenariile razboiului dintre PSD si Iohannis. Ce variante are presedintele sa blocheze ministrii propusi de Dancila. Presedintele Klaus Iohannis n-a spus explicit daca a refuzat primele propuneri facute de. Deszapezire la suprapret! Directia de Protectie a Copilului din Constanta a cumparat sare de 3 ori mai scumpa decat pretul pietei. Directia de Protectie a Copilului din Constanta a publicat un.

Romania importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune

Romania importa joi dimineata peste 1. 000 de MW pentru a-si asigura consumul de energie, care se ridica la aproape 8. 000 de MW, in timp ce productia nationala nu depasea 6. 960 de MW la ora 10:00, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national, postate in timp real pe site-ul Transelectrica.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN ANUL 2018 Nuclearelectrica - liderul randamentelor din BET

Actiunile producatorului de energie electrica Nuclearelectrica SNN), care au marcat o crestere de 13,78%, in raport cu moneda unica europeana, in anul tocmai incheiat intervalul 29 decembrie 2017 - 31 decembrie 2018), reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o retragere de 4,86%, in perioada mentionata, desi, in data de 11 decembrie, BET afisa o apreciere de 10,38%.

Care a fost cea mai mare viteza nregistrata de radar pe soselele din tara, n vacanta de Anul Nou

Peste 70 de soferi care conduceau cu viteza excesiva sau sub influenta alcoolului, pe autostrazi, au fost prinsi de politisti in vacanta de sarbatori, 14 dintre ei circuland cu peste 200 de kilometri la ora. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost 226 de kilometri la ora, pe Autostrada A3 Turda-Bors, soferul fiind un cetatean strain.

Cel mai vizionat din istoria Netflix, inspirat de SINUCIDERILE DIN ROMANIA! Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile

Cel mai vizionat film din istoria Netflix. Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile Netflix a anuntat filmul care a batut orice record din istoria companiei de streaming, potrivit Stirile Pro Tv. Bird.

Cel mai performant robot din lume folosit n chirurgia spinala si neurochirurgie, la spitalul din Iasi

Cel mai performant robot folosit in chirurgia spinala si neurochirurgie a intrat in dotarea Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, valoarea acestuia fiind de 1,2 milioane de euro, anunta Agerpres. Potrivit managerului Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, medicul Lucian Eva, incepand de vineri, unitatea medicala este singura din tara care detine o astfel de tehnologie de ultima generatie.

ştiri din Cultura

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )