Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel mai nou titlu al editurii Adenium, Anul Regal: jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a Romaniei, va fi disponibil la standurile special amenajate la Castelul Regal Peles

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai nou titlu al editurii Adenium, Anul Regal: jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a Romaniei, va fi disponibil la standurile special amenajate la Castelul Regal Peles

Cu ocazia zilei de 10 Mai, cel mai nou titlu al editurii Adenium, Anul Regal: jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a Romaniei. , prefatat de ASR Principele Radu al Romaniei si coordonat de profesorii Daniel Sandru si Alexandru Muraru va fi disponibil la standurile special amenajate la Castelul Regal Peles, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Coreea de Nord: Kim Jong-un a primit un nou titlu, dupa congresul partidului unic

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a primit un nou titlu, luni, in cadrul congresului Partidului Muncitorilor din Coreea PTC), acela de presedinte al formatiunii unice.

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Cel mai scump zbor comercial din lume costa 38. 000 de dolari, adica cat o garsoniera in Bucuresti. Iar acesta nu este decat pretul pentru o singura calatorie. In plus, zborul are o escala. Unde? Zborul este intre Mumbai si New York, cu o oprire la Abu.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

Captain America: Civil War Cel mai bun film cu supereroi?

Ce face un film sa fie bun? Scenariul? Interpretarile actorilor? Mesajul transmis? Universul Cinematografic Marvel a oferit filme bune, dar si povesti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor. Atunci cand s-a anuntat oficial ca fratii Russo vor adapta banda desenata Civil War multi au fost sceptici. De astazi, cu totii ne putem convinge daca acesta este cel mai bun film cu supereroi.

VIDEO Test de viteza cu Renault Megane GT, probabil cel mai apetisant hatchback al momentului

Revigorarea gamei Renault si a imaginii marcii sta cel mai mult in Renault Megane masina de volum a companiei. Cu Volkswagen Golf, Opel Astra si Ford Focus pe piata, competitia e dura, iar Renault a inteles acest lucru si a pus pe Megane elemente unice in segment, plus o versiune varf de gama, GT, foarte performanta. Iata un test de viteza cu Renault Megane GT, un sprint de la 0 la 200 km/h.

Cu cat timp inainte trebuie sa-ti rezervi anul acesta biletul de avion ca sa beneficiezi de cel mai bun pret

O analiza anuala realizata de unul dintre cele mai importante motoare de cautare pentru bilete de avion din lume, cheapair. com, realizata pe baza a 1. 2 milioane de calatorii catre 74 de destinatii populare din toata lumea, a scos la iveala cu cat timp.

Cati bani in conturi si cate proprietati au adunat oamenii care se lupta pentru Primaria Clujului. Cel mai sarac traieste la garsoniera iar cel mai bogat este in topul Forbes. Ce avere declara Emil Boc

Unul dintre candidatii mai saraci care se lupta pentru scaunul de primar al municipiului Cluj Napoca este reprezentanta M10, avocata Irina Pop. in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Municipal figureaza doar cu un apartament/garsoniera de 31 de mp. La polul opus se pozitioneaza candidatul sustinut de PSD si ALDE, omul de afaceri Octavian Buzoianu. Potrivit topului Forbes, Buzoianu si fratele sau Calin sunt cotati cu o avere de peste 8 milioane de euro. Candidatul PMP, deputatul Adrian Gurzau desi traieste pe picior mare, conduce o masina Mercedes-Benz S-Class, locuieste intr-o vila de lux, in declaratia de avere figureaza cu zero bunuri si proprietati. Emil Boc PNL), a inregistrat venituri consistente in ultimii ani, dar locuieste tot in apartamentul sau de 63 de mp. Anul trecut, Boc a achizitionat inca un apartament in Cluj, pe numele fiicei sale, Cezara, de 62 de mp. Un candidat controversat este si patronul site-ului Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

Doosan IMGB a avut in 2015 cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Ramane, insa, pe pierdere

Doosan IMGB si-a redus cu aproape jumatate pierderile in 2015, ajungand la un rezultat negativ de 12 milioane de lei 2,7 milioane de euro). Desi producatorul de echipament greu nu a mai cunoscut gustul profitului cel putin din 2009, in 2015 a reusit.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )