Libnet.ro
UNICEF

12:00

incepe Gaudeamus 2016: Lansari dedicate Casei Regale a Romaniei si filmului autohton. Invitatul de onoare este China

România Liberă România Liberă,
incepe Gaudeamus 2016: Lansari dedicate Casei Regale a Romaniei si filmului autohton. Invitatul de onoare este China

Volume dedicate Casei Regale a Romaniei, evenimente de lansare la care vor fi prezenti regizorii Cristian Mungiu si Radu Jude, dar si aparitia celor mai asteptate titluri din literatura mondiala se numara printre atractiile Targului de Carte Gaudeamus, ce incepe miercuri la Romexpo. continuă pe România Liberă

S-a deschis Gaudeamus 2016: Am vazut o carte cu Donald Trump VIDEO

INTERES in urma cu cateva ore, s-a deschis oficial Targul de Carte Gaudeamus, care o are ca tara invitata de onoare pe China, prezenta cu un stand superb. Fraza din titlu a fost rostita de un baiat de numai zece ani, care se adresa entuziasmat grupului de prieteni cu care venise sa savureze cartile din targ inca de la deschidere. Pica bine, pentru ca la deschidere s-a anuntat ca invitatul editiei din 2017 vor fi Statele Unite ale Americii.

REGAL CULTURAL PENTRU CARAVANA EUB LA GAUDEAMUS 2016

Intre 16 si 20 noiembrie 2016, Caravana EUB va participa la Targul International GAUDEAMUS Carte de invatatura, unde Editura Universitatii din Bucuresti se va afla, alaturi de partenerii de la Presa Universitara Clujeana, Editura Universitatii Al. Cuza din Iasi si Editura Universitatii de Vest din Timisoara, in Consortiul Universitaria, Pavilion Central, parter, stand 23.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )