Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mesajul Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mesajul Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai VIDEO

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a transmis mesajul, text si video, al Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta,Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai. continuă pe Adevărul

Mesaj al principesei Margareta cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii

Cu ocazia Zilei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii, principesa Margareta, presedintele Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, a transmis un comunicat, consemnat de Agerpres, in care subliniaza atasamentul acestei institutii fata de valorile umane.

Ziua Regalitatii. Ce evenimente organizeaza Casa Regala, de 10 mai

Romanii sarbatoresc, in data de 10 mai, Ziua Regalitatii. Pentru tara noastra, ziua are o tripla semnificatie: in data de 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei. 11 ani mai tarziu, Romania si-a castigat independenta, iar in 10 mai 1881 a devenit Regat. intrucat anul 2016 marcheaza implinirea a 150 de ani de la acest eveniment, Casa Regala va organiza o serie de evenimente, la Bucuresti si Sinaia.

Incident la Cotroceni, inaintea receptiei cu ocazia Zilei Europei. Unui veteran de razboi i s-a facut rau, fiind resuscitat sub supravegherea lui Raed Arafat (FOTO, VIDEO)

O persoana care a luat parte la receptia cu ocazia Zilei Europei de la Palatul Cotroceni a lesinat. Barbatul are 88 de ani si este veteran de razboi, transmite B1 TV. Acesta a fost asezat pe o banca, iar echip.

Casa Regala ii asteapta pe romani la Castelul Peles, pe 10 mai. Sunt anuntate o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani

Romanii sunt asteptati marti, 10 mai, la Castelul Peles, unde Casa Regala va organiza o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani, anunta Mediafax. Primul element al manifestarilor va avea loc in Bucuresti, la statuia Regelui Carol I, unde va avea loc o ceremonie militara si se vor depune coroane de flori.

Horoscop zilnic, 10 mai 2016. Racii, nemultumiti de partenerii de viata

Horoscop zilnic, 10 mai 2016. Berbecii au probleme de sanatate, Racilor li se pare ca nimic din ce face persoana iubita nu este bine, iar Capricornii duc dorul intalnirilor cu prietenii.

HOROSCOP 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze

Horoscop maine, 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze, iar Pestii vor fi deosebit de productivi Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

A treia editie a forumului Fonduri Europene organizat de Intact Media Group va reuni marti, 10 mai, reprezentantii Guvernului cu oamenii de afaceri si autoritatile locale

Moderat de Alessandra STOICESCU, evenimentul Fonduri Europene 2016-2020 are loc marti, 10 mai 2016, la Palatul Parlamentului si se bucura de participarea Comisarului European pentru Politica Regionala Corina.

Ministrul Culturii: Numirea noului sef de la Opera, nu inainte de 20 mai (VIDEO)

Noul ministru al Culturii, Corina Suteu, spune ca vrea sa foloseasca momentul de criza de la Opera Romana ca o posibilitate de reforma si a anuntat ca institutia ar putea avea un nou manager pe 20 mai,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )